SALE tot wel 30% korting


Petrof P 118 M1 801 messing piano

De Petrof 118 M1 PE messing is een prachtige piano met een duidelijk Duits klankkarakter gecombineerd met het van oorsprong typische warme Petrof karakter. De klank is warm en helder, zangbodem en kast zijn in perfecte balans wat resulteert in een prachtige klank.

De bijgevoegde afbeelding dient ter illustratie. U bekijkt nu de productpagina voor de Petrof P 118 M1 met messing beslag.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 11.900,00
€ 9.863,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Het is mogelijk om dit instrument eerst te huren vanaf € 130,00 per maand
petrof

Antonin Petrof

Antonin Petrof (geboren in 1838) was een meestertimmerman. Na zijn pianotechniek-opleiding bij zijn oom Johann Heitzman in Wenen keerde hij in 1864 terug naar zijn geboorteplaats Hradec Kralové in het huidige Tsjechië om daar zijn eigen fabriek te beginnen. Tot op de dag van vandaag is de Petrof fabriek daar nog steeds gevestigd.

Antonin Petrof was zeer geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en paste deze gretig toe in zijn eigen ontwerpen. Hij was in 1875 de eerste die een compleet ijzeren frame gebruikte in zijn piano’s en ook de eerste die het repetitiemechaniek toepaste in een staande piano.

In de loop der jaren is hij een bijzonder succesvol piano- en vleugelbouwer geworden en in 1915 had hij al zo’n 35.500 instrumenten verkocht. Ondanks alle politieke omwentelingen en economische tegenslagen wist Petrof tot op de dag van vandaag te overleven.

Lees hier meer over Petrof piano's en vleugels

Accessoires

Meer Informatie

De Petrof 118 M1 PE messing is een prachtige piano met een duidelijk Duits klankkarakter gecombineerd met het van oorsprong typische warme Petrof karakter. De klank is warm en helder, zangbodem en kast zijn in perfecte balans wat resulteert in een prachtige klank.

Uitzonderlijke kwaliteit

De materialen die Petrof gebruikt zijn van ontzettend goede kwaliteit. Zo is de zangbodem gemaakt uit massief, Europees vurenhout. Ook het mechaniek is van uitzonderlijke klasse. Het is ontwikkeld samen met de prestigeuze mechaniekenproducent Renner, die behoort tot 's werelds belangrijkste producenten op dit gebied. De Petrof piano's worden voor het grootste gedeelte met de hand gemaakt, door ambachtslieden met passie voor hun vak. De laatste jaren heeft het Tsjechische Petrof veel gedaan aan productverbetering zowel op piano als op vleugelgebied. Met name op het gebied van klankkleur is er veel vooruitgang geboekt.

Kies een uitvoering die bij u past

Deze piano is werkelijk een lust voor het oog, het is een combinatie tussen modern en klassiek, deze combinatie resulteert in deze Tsjechische schoonheid. Het meubel is leverbaar in verschillende uitvoeringen; naast zwart hoogglans kunt u ook kiezen voor mahonie, wit hoogglans en noten. U kunt contact met ons opnemen over de prijs en beschikbaarheid van de verschillende uitvoeringen. Verder kunt u uw eigen beslag bepalen, u heeft daarbij 2 keuzes, messing of chroom beslag. 

Optioneel silent systeem

Wilt u graag een silent systeem in uw Petrof laten bouwen, dan kunnen wij dat voor u doen. Dit wordt gedaan door onze ervaren pianotechnici, waardoor u door middel van een hoofdtelefoon ongestoord en op elk moment piano kunt spelen zonder andere mensen te storen.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze piano kunt u vanzelfsprekend bij ons langskomen in onze winkel, of telefonisch contact met ons opnemen. U kunt bij ons ook een brochure aanvragen waarin alle Petrof-modellen staan.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Huurbedrag p/mnd € 130,00
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 212,0 kg
Diepte 54,0 cm
Breedte 144,5 cm
Hoogte 118,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Petrof
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Detoa
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 64,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P039349