NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha B1 SC3 PWH messing piano (wit hoogglans)

De Yamaha B1 is kleinste piano uit de B-serie van Yamaha. De hoogte van 109 cm maakt de B1 een zeer compacte piano die gemakkelijk in uw interieur te plaatsen is. Toch levert Yamaha geen kwaliteit in om de piano compact te maken, de B1 is van hoge kwaliteit en garandeert decennia aan speelplezier. Deze Yamaha B1 SC3 beschikt over een silent systeem waardoor u uw piano met een koptelefoon kan bespelen. Hierdoor kan u dag en nacht ongestoord muziek maken zonder dat u en uw omgeving hinder ondervinden van elkaar. 

Wilt u de mogelijkheden van twee vergelijkbare modellen bekjiken? Bekijk hier de Kawai K-200 en de Sebastian Steinwald 123.

Lees verder >
€ 7.223,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

beleef
Yamaha B1 SC3 PWH messing piano (wit hoogglans)
Bekijk de video

Meer Informatie

Strak, klassiek meubel

De B1 SC3 heeft een mooi strak maar toch klassiek ogend meubel. De klassieke combinatie van een witte hoogglans afwerking met het messing beslag maken deze piano een mooie aanwinst voor uw woonkamer. 

Mechaniek uit eigen productie

Yamaha is een van de weinige pianoproducenten die bijna de gehele productie van zijn piano's in eigen beheer heeft. Ook het mechaniek maakt Yamaha zelf, alle 5500 onderdelen worden in eigen huis geproduceerd met speciaal ontwikkelde machines. Hierdoor heeft Yamaha de totale controle over de productie en kunnen de mechanieken met bijzonder veel nauwkeurigheid geproduceerd worden.

Door het zorgvuldig geproduceerde mechaniek speelt en klinkt de Yamaha B1 piano buitengewoon gelijkmatig. Bij een gelijkmatige klank kunt u zelf bepalen hoe uw muziekspel gaat klinken, u heeft als het ware een wit doek om helemaal zelf te beschilderen met klanken.

Yamaha B-serie

De B-serie piano's zijn speciaal ontwikkeld voor pianostudenten en de pianist met een lager budget. Deze compacte piano's zijn van Yamaha-kwaliteit, maar hebben toch een vriendelijke prijs. Naast de B1 biedt deze serie u ook de B2E en B3E met een hoogte van respectievelijk 113 cm 132 cm. Beide piano's hebben een karakter vergelijkbaar met de B1, maar hebben een voller en krachtiger geluid dankzij de hogere kast. Ook hebben de B2E en B3E een massief sparrenhouten zangbodem waardoor de geluidskwaliteit erg hoog is. De B-serie presenteert kortom drie studiepiano's van bijzondere prijs-kwaliteitverhoudingen.

Yamaha SC3 silent systeem

De Yamaha B1 SC3 beschikt over een standaard ingevoegd SC3 silent systeem. Een silent systeem biedt u de kwaliteit en beleving van een akoestische piano, maar dan met de mogelijkheid om een koptelefoon aan te sluiten zodat u dag en nacht ongestoord muziek maken zonder dat u en uw omgeving hinder ondervinden van elkaar.

Ervaar de B1 SC3 zelf

De Yamaha B1 SC3 staat speelklaar opgesteld in onze showroom, samen met talloze andere piano's. Hier kunt u zelf ervaren hoe de Yamaha B1 SC3 speelt en aanvoelt, ook in vergelijking met andere piano's. U bent van harte welkom!

Bekijk hier ons volledige aanbod aan Yamaha piano's

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 193,0 kg
Diepte 54,0 cm
Breedte 149,0 cm
Hoogte 109,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur wit hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem ja
Schoothoogte 64,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P044776