SALE tot wel 30% korting


Roland Atelier AT-350C stage orgel

De Roland AT-350 is haast een “best of” van alle functies en klanken, die u van een orgel verwacht, inclusief een authentieke “vintage”-orgelklank.

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Nu inclusief Roland PK-9 baspedaal en Roland KS-G8 orgelstandaard ter waarde van in totaal € 1.150,-.

Roland AT-350

De Roland AT-350 is haast een “best of” van alle functies en klanken, die u van een orgel verwacht, inclusief een authentieke “vintage”-orgelklank. Transportvriendelijk is hij absoluut. Dankzij de SuperNATURAL- en Virtual Tone Wheel-technologie, de twee manualen en tal van expressieve functies is hij een echt showbeest. Met de registerschuiven kunt u zoals vanouds spelen, terwijl de D Beam-controller futuristische mogelijkheden biedt.

Begeleiding

Natuurlijk kunt u ook met begeleidingen werken en daarvoor kiezen uit de interne Music Styles, Standard MIDI Files of audiobestanden, die allemaal interactief kunnen worden bediend. Voeg er een optionele pedaaleenheid aan toe en u kunt de bas zelf spelen.

Allround

Moeten we nog zeggen dat we hier te maken hebben met een geëvolueerde versie van een traditioneel gegeven, dat voor alle muziekgenres en alle muzikale voorkeuren gewoon perfect is? Een stijlvol design, eenvoudig transport, Verregaande controle over alle aspecten in een transportvriendelijk instrument voor live-toepassingen!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 26,5 kg
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 31,5 cm
Breedte 137,0 cm
Diepte 63,5 cm
Artikelcode P003501