SALE tot wel 30% korting


Roland BK-7M module

Met de BK-7m, een module nokvol interactieve begeleidingsfuncties, beschikt u over een begeleidingsband van wereldformaat. Deze module geeft u de beschikking over meer dan 1000(!) klanken, ruim 400 styles en nog veel meer!

Lees verder >
Uitverkocht
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

beleef
Roland BK-7M module
Bekijk de video

Meer Informatie

De nieuwe Roland BK-7m is nu bij Oostendorp uit te proberen! Voor deze prijs wel een heel mooie module! Hij is gebaseerd op het Roland E80 keyboard, maar met nieuwere klanken en styles. Met de BK-7m, een module nokvol interactieve begeleidingsfuncties, beschikt u over een begeleidingsband van wereldformaat. Deze module geeft u de beschikking over meer dan 1000(!) klanken, ruim 400 styles en nog veel meer!

Ontelbare hoogwaardige klanken

Hoewel de BK-7m nauwelijks groter is dan een boek, bevat hij alles wat solisten en entertainers zich maar kunnen wensen. Met ontelbare hoogwaardige klanken en begeleidingen (Music Styles), die in een mum van tijd kunnen worden opgeroepen, biedt de BK-7m alvast voldoende “stof” voor avondvullende programma’s. Naast de interne Music Styles kunt u trouwens ook audiobestanden op een USB-datadrager als begeleiding gebruiken. Alles wat u zingt en speelt kan zelfs als audiobestand op een USB-datadrager worden opgenomen.

Vele mogelijkheden

De Bk-7m geeft u een ruim scala aan mogelijkheden. Door de USB-poort kunt u uw eigen spel opnemen of een USB-stick met daarin eigen muziek aansluiten. Allerlei soorten bestanden kan deze module weergeven, ondere andere MIDI Files, MP3-bestanden en WAV-bestanden. Daarnaast kunt u dankzij de Center Cancel-functie de zang uit de muziek filteren, waardoor u zelf de plaats van de zanger kunt innemen! Deze begeleidingsmodule kan ook worden gebruikt als geluidsmodule voor digitale piano, V-Accordion, orgel of MIDI-gitaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, stroomadapter (incl. netsnoer), Sonar LE DVD-ROM, 4 schroeven (M5 x 12)
Gewicht 1,6 kg
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 23,0 cm
Breedte 39,0 cm
Diepte 31,0 cm
Artikelcode P003517