Sale tot 30% korting


Roland FP-30X BK stagepiano

De Roland FP-30X piano is een zeer populaire digitale stage piano. De succesformule heeft Roland ook in deze piano toegepast: het evenwicht tussen betaalbaarheid en superieure kwaliteit. De FP-30X is daarom ideaal voor een studentenkamer, studeerkamer of andere kleine ruimtes. De ingebouwde speakers zijn erg krachtig en zorgen ervoor dat u de Roland FP-30X piano ook prima onderweg kunt gebruiken.

Wij bieden iets wat niemand anders heeft: een op maat gemaakte pianostandaard met 3 pedalen voor een superscherpe prijs. Scroll hieronder door onze voordeelbundels en bestel mee met uw Roland FP-30X. Wist u dat de pedaalbalk van deze standaard extra stabiliteit geeft aan uw FP-30X? Dus ook als u overenthousiast gaat spelen, blijft de FP-30X stabiel staan als een 'echte piano'.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 845,00
€ 629,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 35,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 74,95
(u bespaart € 24,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 26,95
(u bespaart € 3,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 88,00
(u bespaart € 15,00)
+ € 94,00
(u bespaart € 3,00)
beleef
Roland FP-30X BK stagepiano
Bekijk de video

Meer Informatie

Waarom is de FP-30X zo populair?

De FP-30X digitale piano bouwt verder op het instapmodel de FP-10. De digitale stage piano is verbeterd in klankkwaliteit, het is een ideaal thuisinstrument voor zowel beginnende pianisten als ervaren spelers. Onze adviseurs hebben hieronder nog even de belangrijkste punten van de FP-30X voor u neergezet.

  • SuperNATURAL: Roland staat bekend om zijn SuperNATURAL techniek, die ook weer in de FP-30X is toegepast. Hiermee geeft Roland de digitale piano een realistisch en organisch geluid.
  • Polyfonie: De polyfonie van de elektrische stage piano is uitgebreid van 128 noten naar 256 noten. Hierdoor is het uitsterven van een klank haast onmogelijk geworden.
  • Breed inzetbaar: Doordat de stage piano erg licht van gewicht is, kunt u het overal mee naartoe nemen. Of u nu gaat verhuizen, een optreden heeft of op reis gaat. U kunt de FP-30X altijd makkelijk meenemen.

Ben u benieuwd naar de Roland FP-30X? Kom dan naar onze showroom in Wezep of Hilversum en ervaar het nu zelf.

De oefenfuncties van de FP-30X

Deze Roland FP-30X digitale stage piano bevat ook veel handige functies om pianospelen nog leuker te maken! U speelt bijvoorbeeld mee met de uitgebreide metronoom, en met de ingebouwde opnamefunctionaliteiten slaat u uw pianospel op een USB-stick op. Met de ingebouwde Bluetooth-functionaliteit [zowel MIDI als AUDIO] speelt u mee in apps zoals GarageBand, piaScore, SheetMusicDirect en meer. Hiermee kunt u ook muziek streamen en via de luidsprekers laten afspelen!

SuperNATURAL-piano: een geweldig geluid!

De Roland FP-30X digitale piano heeft 88 toetsen met ivory touch en draagt het gevoel over van de hamers die aan het werk zijn. Dit zorgt voor extra grip op uw pianospel. Ook heeft de digitale piano een escapementmechanisme. Hierdoor voelt u de klik die normaal zou zijn geweest wanneer de hamer van de snaar gaat. Het klavier heeft een compleet expressiebereik en gaat samen met de krachtige Super Natural Sound engine van Roland. De nuances van de ervaren pianist worden allemaal verwerkt en als u net begint, helpt het systeem u bij het ontwikkelen van dynamiek in uw spel. Deze klanken komen goed tot hun recht door de ingebouwde stereoluidsprekers, met een speciale modus voor klankoptimalisatie wanneer de FP-30X piano op een tafel of bureau staat. Ook zijn er twee aansluitingen voor hoofdtelefoons, zodat u op elk moment van de dag kunt oefenen en eventueel een leraar mee kan luisteren.

Roland FP-30 piano vs FP-30X piano

Begin 2021 is de Roland FP-30 digitale piano opgevolgd door de Roland FP-30X digitale piano. Dankzij de prachtige, volle pianoklanken, veelzijdige mogelijkheden en prettige aanslag werd deze elektrische piano al snel razend populair. Het realistische pianogeluid heeft het instrument met name te danken aan de goede toongenerator: de SuperNatural Sound engine van Roland. Dankzij de ingebouwde stereoluidsprekers met een vermogen van 11 Watt komt de klank nog beter tot zijn recht. Daarnaast beschikt het instrument niet over één, maar zelfs twee hoofdtelefoonaansluitingen, zodat u zelfs met z'n tweeën in stilte kunt spelen. De Roland FP-30X beschikt over het aanslaggevoelige PHA-4 klavier. Dit klavier is een gewogen graded hammer klavier, wat betekent dat de bastonen iets zwaarder spelen dan de hogere tonen, precies zoals bij een akoestische piano het geval is.

Meer mogelijkheden?

De Roland FP-30X heeft 56 klanken aan boord. Wilt u graag méér, neem dan een kijkje bij de FP-60X met maar liefst 358 klanken en de FP-90X met 362 klanken. De FP-90X heeft ook een luxer PHA-50 klavier en het meeste vermogen van de FP-serie. Klik hier: Roland FP-60X en Roland FP-90X om de stage piano's te kunnen vergelijken.

De Roland FP-30X bij Oostendorp Muziek

Wilt u zelf de FP-30X digitale stage piano ervaren bij Oostendorp? Kom dan vrijblijvend langs en ervaar het instrument. Als u wat meer informatie over de Roland stage piano wilt, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder bij uw keuze. Hopelijk tot snel!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, lessenaar, DP-2 sustainpedaal
Gewicht 14,8 kg
Diepte 28,4 cm
Breedte 130,0 cm
Hoogte 15,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC IN, Pedal1 (Damper), Pedal2 (Damper, Sostenuto, Soft alleen met pedaalboard), Output (L/Mono, R)
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Ambience, Rotary speaker effect (alleen bij orgel), Modulation speed (alleen bij E.Piano)
Omschrijving klanken Piano (12), E.Piano (20), Other (24)
Aantal klanken 56
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 2 x 11W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044077