SALE tot wel 30% korting


Roland KC-550 keyboardversterker

Uitverkocht
Roland KC-550 keyboardversterker is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Roland KC-550 keyboardversterker

Op zoek naar een versterker of monitor voor uw keyboard en/of stagepiano? De Roland KC-550 is dé perfecte oplossing! Met zijn sublieme geluidskwaliteit, uitgebreide mixmogelijkheden, equalizer en toonregeling is de Roland KC-550 ideaal als monitoroplossing.

Maar liefst vier stereokanalen!

Met de vier kanalen die de KC-550 keyboardversterker bezit kunt u zelfs een beginnende band aansluiten. De versterker bezit over een XLR-input, 4 stereo line-inputs, 1 stereo XLR-output en 1 stereo line-output. Doordat u kanaal 4 naar de verschillende outputs door kan sturen kunt u ook uw eigen monitormix samenstellen. Natuurlijk kunt u het volume van elk kanaal apart regelen. Uitermate praktisch!

Sublieme geluidskwaliteit

Een vermogen van maar liefst 180 watt zorgt ervoor dat u nooit een tekort aan volume heeft. De Roland KC-550 beschikt over een 15-inch speaker met een horn tweeter van uitstekende kwaliteit. Uw geluid zal onvervormd weergegeven worden, en met de Shape-switch en de 3-bands-equalizer kunt u het geluid naar eigen hand zetten.

Uitbreidingen

De Roland KC-550 keyboardversterker is in zijn eentje al extreem krachtig, maar als u voor de echte stereobeleving gaat of u wil nét iets meer bastonen kunt u de monitor eenvoudig uitbreiden. Met een Roland Stereo Link-kabel kunt u de keyboardversterker aansluiten op een andere keyboardversterker van Roland. Instellingen worden dan automatisch gesynchroniseerd. Via de Subwoofer-output kunt u tevens de Roland KC-550 monitor aansluiten op een externe subwoofer.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 34,0 kg
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 61,8 cm
Breedte 51,0 cm
Diepte 65,2 cm
Artikelcode P003675