SALE tot wel 30% korting


Roland VR-09 stage combo

Uitverkocht
Roland VR-09 stage combo is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Compact orgel

De VR-09 beschikt over prachtige orgelsounds. De hammondsound is overtuigend en gedetailleerd, u hoort altijd de keyclick en de kenmerkende warme hammondsound. Daarnaast hebt u ook nog de keuze uit diverse transistororgeltes als bijvoorbeeld Farfisa. Met 9 fysieke drawbars beschikt u over de ultieme controle over de orgelsound. Daarnaast is het mogelijk met diverse effecten als rotary de klank verder naar uw eigen smaak aan te passen.

Synthesizerklanken

Naast diverse orgelklanken beschikt de Roland VR-09 ook over diverse ’vintage’ synthesizersounds. Natuurlijk ontbreken de typische Roland JUNO-sounds niet, maar ook meer eigentijdse synthesizerklanken kunt u gebruiken. Met de drawbars kunt u diverse parameters aanpassen om de klank naar uw hand te zetten.

SuperNATURAL Pianosound

Door de superNATURAL techniek van Roland zijn de akoestische en elektrische piano’s prachtig van klank en rijk aan detail.
De elektrische pianoklanken zijn perfect, gedetailleerd en naar uw eigen smaak aan te passen met diverse effecten.

Extra mogelijkheden

De VR-09 is een combo orgel met ongekende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld WAV en MP3-bestanden afspelen. Een leuke extra mogelijkheid is dat u de VR-09 aan kunt sluiten op uw iPad. Met een gratis app van Roland kunt u op een gemakkelijke manier geavanceerde instellingen aanpassen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 5,5 kg
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 10,6 cm
Breedte 100,8 cm
Diepte 30,0 cm
Artikelcode P003463