Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting | Tweede Pinksterdag geopend


Roland VR-700 stage combo

Uitverkocht
Roland VR-700 stage combo is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Geen zin in het meesleuren van loodzware en vaak dure keyboards? Dan is het tijd voor de Roland V-Combo VR-700, een multifunctioneel instrument voor vrijwel alle livepartijen. De Roland V-Combo VR-700 verrast met talrijke realtimefuncties en een oersimpele bediening. De “V-Combo”- vlag dekt duidelijk de lading, omdat hij alles in één, eenvoudig te transporteren en snel aangesloten is. Dit alles voor een even compact budget. Begeleidingen, interne ritmes, fantastische effecten en een “waterfall”-klavier ronden het plaatje af.

De Virtual Tonewheel-technologie van Roland vormt een belangrijke peiler van de V-Combo. Deze klankbron simuleert 4 toonwieltypes, die via 9 drawbars kunnen worden geregistreerd. Ook aan boord zijn een percussiefunctie, een nieuwe rotarysimulatie en versterkersimulaties, die zelfs rekening houden met de gesimuleerde luidsprekers en buizencircuits. Met 5 versterkertypes en een instelbare gain beschik je over alle orgelgeluiden, van fluweelzacht tot bikkelhard scheurend.

Het aanslaggevoelige 76-toetsen “waterfall”-klavier heeft een vliegensvlugge respons en voelt prettig aan. Speel dus gerust al die typische glissandi en snel repeterende noten – alles blijft overeind. Via de vast toegewezen registerschuiven kun je het orgelgeluid in realtime beïnvloeden. En als je dan met de D Beam-controller “wheel brakes”, ringmodulatie, het kletteren van de veren, filter- of volume-effecten toevoegt, staat je performance als een huis.

Bij gebruik van de orgelsectie dient de pitchbendhendel trouwens voor het wijzigen van de draaisnelheid van de luidspreker. Verder kan het klavier in twee helften worden verdeeld (dubbelmanuaalspel) en is er een aansluiting voor een optioneel baspedaal (Roland PK-25A of PK-7A). Alle knoppen op het frontpaneel zijn verlicht, een onmisbare eigenschap voor livegebruik.

Naast een perfecte orgelsimulatie bevat de Roland V-Combo VR-700 een sublieme vleugelklank afkomstig van de populaire stagepiano’s van Roland. Dus weet je meteen dat we hier praten over meerdere aparte stereo-multisamples (verschillende aanslagwaarden) voor alle 88 toetsen. Verder zit de V-Combo afgeladen vol hoogwaardige ensemblegeluiden, o.m. “vintage” e-piano’s, klavecimbel, clavi, koor, strijkers, kopers, bassen e.v.a. De ritmefunctie kan van pas komen voor het instuderen van nieuw repertoire.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 16,0 kg
Opgesteld in Wezep nee
Productstatus Nieuw
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Hoogte 12,8 cm
Breedte 126,0 cm
Diepte 39,5 cm
Artikelcode P003871