SALE tot wel 30% korting


Sauter Ragazza 122 PE messing piano

De Sauter Ragazza 122 heeft  een grote kast die de klankdynamiek ten goede komt. De piano behoudt een charmante, ranke uitstraling. De Sauter Ragazza is qua klank een echt volwassen piano met een bescheiden en subtiele uitstraling.

Let op! De aangegeven prijs is een adviesprijs. Neem bij interesse contact met ons op om te zien wat wij voor u met de prijs kunnen doen. 

Is het instrument op het moment niet op voorraad? Plan dan met ons een fabrieksbezoek in. Zo kunt u ter plaatse een geschikt exemplaar uitzoeken en direct het fabricageproces zelf bekijken!


Lees verder >
€ 18.690,00
€ 18.595,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

sauter

Sauter

Het Duitse topmerk Sauter is een van de oudste Duitse pianofabrikanten, dat vanaf het begin tot op heden in handen is van de familie Sauter. Johan Grimm die met zijn adoptiezoon Carl Sauter in Spaichingen een werkplaats begon in 1819, bouwde het bedrijf uit tot een volledig productiebedrijf. Inmiddels zijn we al 5 generaties verder en heeft iedere Sauter iets bijzonders toegevoegd aan het bedrijf.

Johann Sauter, de 2e generatie, was een ingenieur in hart en nieren en ging de hele wereld over op zoek naar nieuwe ideeën om hun piano’s verder te verbeteren. Zijn zoon Carl Sauter II heeft op zijn beurt het hele productieproces gemoderniseerd. De 3e generatie, Hans Sauter, was een verkooptalent en slaagde erin om Sauter's piano aanbod mondiaal aan de man te brengen. In de jaren 60 toen de 4de generatie aan de beurt was, genoot de Sauter een uitstekende reputatie bij professionele pianiste en het amateurpubliek. Carl Sauter III ontwikkelde het beroemde Sauter R2 mechaniek en versnelde de repetitie (snelheid van de toets) van de bestaande mechanieken om dichter in de buurt te komen van de repetitie van een vleugel. 

Lees meer over het merk Sauter

Accessoires

Meer Informatie

De 122cm serie van Sauter heeft een meer volwassen klank dan zijn kleinere broertjes. De hoogte van de kast van deze Sauter 122 komt de klankdynamiek zeker ten goede. Ondanks de lengte van het meubel blijft deze piano een charmante, ranke uitstraling behouden. De Sauter Ragazza is qua klank een echt volwassen piano met een bescheiden en subtiele uitstraling.

Ongekende expressie

Het mechaniek is standaard uitgerust met het door Sauter gepatenteerde RR systeem dat een exactere repetitie waarborgt. De klankkleur is typisch Sauter met een volle, heldere klank en een groot dynamisch bereik. Van forte tot pianissimo luistert dit exemplaar voortreffelijk naar uw vingers.

Kom de Sauter Ragazza 122 zelf ervaren

De beste indruk krijgt u uiteraard wanneer u de piano zelf laat spreken. Wij adviseren u graag in onze winkel, zodat u zelf kunt selecteren welke piano het beste bij uw smaak past. Indien deze piano niet in onze showroom staat opgesteld, dan bieden wij u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de Sauter fabriek. Hiervoor kunt u contact opnemen met Henk Oostendorp.

Wat de prijs betreft, de aangegeven prijs is een adviesprijs. U kunt met een van onze medewerkers bespreken wat wij op het moment voor u met de prijs kunnen doen. 

Messing of zilver metalen beslag?

Bij deze Sauter piano krijgt u de keuze uit twee verschillende beslagen, messing of zilver metaal beslag. Het zilveren metalen beslag wordt gebruikt voor de onderdelen aan de buitenkant van de piano, zoals de pedalen, het logo, de wielen, de scharnieren etc. Het zilveren metalen beslag kan een meerprijs bevatten

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 220,0 kg
Diepte 60,0 cm
Breedte 145,5 cm
Hoogte 122,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Sauter
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Bevat silentsysteem nee
Inbouw silentsysteem mogelijk ja
Schoothoogte 67,0 cm
Beslag messing
Artikelcode P004060