Dagverhuur

Dagverhuur piano

Bent u op zoek naar een piano om te huren voor een bruiloft, concert, evenement, feestje of iets anders? Oostendorp Muziek biedt u een zeer complete service voor een piano huren voor een dag. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat het instrument op tijd op de gewenste locatie staat, de piano dagverhuur is inclusief leveren en ophalen. De piano wordt uiteraard perfect gestemd geleverd met een pianobank erbij.

Yamaha YUS

De akoestische piano die wij beschikbaar hebben voor dagverhuur is een prachtige Yamaha YUS. Deze piano's worden voor een groot deel met de hand gemaakt en behoren dan ook tot het topsegment van de Yamaha piano's. De piano heeft een prachtige heldere volle klank en de kenmerkende lichte Yamaha speelaard.

  Prijs per dag excl. BTW Prijs per dag incl. BTW
Verhuur Yamaha YUS €225,- €272,25

 

Dagverhuur Digitale Piano/stage piano

Yamaha Clavinova CLP-695GP digitale piano huren voor een dag

Een digitale piano huren voor een dag kan bij Oostendorp Muziek. Wij bieden u een complete service met brengen en ophalen op het gewenste tijdstip en de gewenste locatie. De digitale piano die wij aanbieden voor de dagverhuur is de Yamaha Clavinova CLP-695GP, een van de beste digitale piano’s van Yamaha. Naast geluid van hoge kwaliteit en een topklavier is deze huurpiano ook een prachtige verschijning met een klassieke zwart hoogglans afwerking. Kortom, deze is absoluut een bijzondere toevoeging aan uw evenement.

Yamaha P-155 stage piano huren voor een dag

Ook een stage piano hebben wij te huur voor een losse dag, ideaal voor optredens. De stage piano kunt u zelf ophalen en terugbrengen. De stage piano die wij voor dagverhuur aanbieden is de Yamaha P-155, een betrouwbare stage piano met alle essentiële geluiden en functies. U kunt ervoor kiezen om bij de P-155 ook een speakerset te huren zodat u de ruimte waar u optreedt beter kunt vullen met geluid.

  Prijs voor daghuur excl. BTW Prijs voor daghuur incl. BTW
Yamaha P-155 met standaard, lessenaar en bank € 69,- € 83,49
Yamaha P-155 met speakers, standaard, lessenaar en bank € 99,- € 119,70
Yamaha Avantgrand N1 met pianobank € 225,- € 272,25
Yamaha Clavinova CLP-695GP € 375,- € 453,75

Dagverhuur Vleugel

Vleugels zijn prachtige instrumenten die niet alleen ontzettend mooi klinken maar ook een imposant uiterlijk hebben. Een vleugel bij uw bruiloft, feestje of evenement geeft een unieke sfeer. Daarnaast klinkt er bij een concert ook geen piano zo mooi als een vleugel. Oostendorp Muziek biedt u daarom de mogelijkheid om een vleugel te huren voor een dag zodat u bij uw gelegenheid kunt genieten van de authenticiteit van een echte vleugel. U kunt de vleugel ook huren voor een concert.

Yamaha C7X

De vleugel die wij u aanbieden voor de dagverhuur is de Yamaha C7X, de beste vleugel van Yamaha. Met een lengte van 227 cm is de C7X indrukwekkend om te zien en geeft de concertvleugel een prachtig vol en dragend geluid.

De kosten voor het huren van een vleugel voor een dag zijn als volgt:

  Prijs per dag excl. BTW Prijs per dag incl. BTW
Yamaha C7X € 525,00 € 635,25

Dagverhuur Orgel

Een echt orgel op de locatie van uw evenement of gelegenheid geeft een bijzondere sfeer. Het rijke geluid en imposante uiterlijk van de orgels die wij voor een dag verhuren zal een prachtige toevoeging zijn. Oostendorp Muziek biedt u een complete dagverhuur service inclusief levering en ophalen van het orgel op de gewenste locatie. Er zijn verschillende orgels die u kunt huren, waarbij u kunt kiezen uit een 2-, of 3-klaviers orgel. Eventueel kunt u ook speakers bij het orgel huren zodat u de ruimte waar het orgel staat mooi kunt vullen met geluid.

  Prijs voor daghuur excl. BTW Prijs voor daghuur incl. BTW
2-klaviers orgel € 175,- € 211,75
3-klaviers orgel € 250,- € 302,50
3 klaviers orgel met 4 grote speakers € 400,- € 484,-