Nieuwe showroom Hilversum: nu geopend!

Dagverhuur muziekinstrument

Piano huren voor 1 dag (of meer)

Bent u op zoek naar een piano om te huren voor een bruiloft, concert, evenement, feestje of iets anders? Oostendorp Muziek biedt u een zeer complete service voor een piano huren voor een dag. Onze eigen transportservice zorgt ervoor dat het instrument op tijd op de gewenste locatie staat, de piano dagverhuurprijs is binnen een straal van 40 kilometer inclusief leveren en ophalen. De piano wordt uiteraard perfect gestemd geleverd met een pianobank erbij.

Yamaha YU1

Akoestische piano dagverhuur

De akoestische piano die wij beschikbaar hebben voor dagverhuur is een prachtige Yamaha YU1. Deze piano's worden voor een groot deel met de hand gemaakt en behoren dan ook tot het topsegment van de Yamaha piano's. De piano heeft een prachtige heldere volle klank en de kenmerkende lichte Yamaha speelaard.

  Prijs per dag excl. BTW Prijs per dag incl. BTW
Yamaha YU1 €265,- €320,65
Neem hier contact met ons op!

Digitale piano of digitale vleugel huren voor 1 dag (of meer)

Yamaha P-155 stage piano huren voor een dag

Ook een stage piano hebben wij te huur voor een losse dag, ideaal voor optredens. De stage piano kunt u zelf ophalen en terugbrengen. De stage piano die wij voor dagverhuur aanbieden is de Yamaha P-515, een betrouwbare stage piano met alle essentiële geluiden en functies. U kunt ervoor kiezen om bij de P-515 ook een speakerset te huren zodat u de ruimte waar u optreedt beter kunt vullen met geluid.

Yamaha Avantgrand N2 digitale piano huren voor een dag

Voor de dagverhuur van een digitale piano bieden wij de Avantgrand N2 aan. Deze prachtige digitale piano van Yamaha staat bekend om het rijk gedetailleerde geluid, met dank aan Spatial Acoustic Sampling en een speciaal ingericht speakersysteem. Net als bij alle andere huurpiano's bieden wij u een complete service wat betreft transport. Ook wordt een pianobank bij de piano geleverd.

  Prijs voor daghuur excl. BTW Prijs voor daghuur incl. BTW
Yamaha P-515 € 69,- € 83,49
Yamaha P-515 met speakers € 99,- € 119,79
Yamaha Avantgrand N2 € 235,- € 284,35
Neem hier contact met ons op

Vleugel huren voor 1 dag (of meer)

Vleugels zijn prachtige instrumenten die niet alleen ontzettend mooi klinken maar ook een imposant uiterlijk hebben. Een vleugel bij uw bruiloft, feestje of evenement geeft een unieke sfeer. Daarnaast klinkt er bij een concert ook geen piano zo mooi als een vleugel. Oostendorp Muziek biedt u daarom de mogelijkheid om een vleugelpiano te huren voor 1 dag zodat u bij uw gelegenheid kunt genieten van de authenticiteit van een echte vleugel. U kunt de vleugelpiano ook huren voor een concert.

Yamaha C7XVleugel dagverhuur

De vleugel die wij u aanbieden voor de dagverhuur is de Yamaha C7X, de beste vleugel van Yamaha. Met een lengte van 227 cm is de C7X indrukwekkend om te zien en geeft de concertvleugel een prachtig vol en dragend geluid.

De kosten voor het huren van een vleugel voor een dag zijn als volgt:

  Prijs per dag excl. BTW Prijs per dag incl. BTW
Yamaha C7X € 595,00 € 719,95
Neem voor meer informatie contact met ons op

Orgel huren

Een echt orgel op de locatie van uw evenement of gelegenheid geeft een bijzondere sfeer. U hebt de keuze uit Content of Johannus. Het rijke geluid en imposante uiterlijk van de orgels die wij voor een dag verhuren zal een prachtige toevoeging zijn. Oostendorp Muziek biedt u een complete dagverhuur service inclusief levering en ophalen van het orgel op de gewenste locatie.

  Prijs voor daghuur excl. BTW Prijs voor daghuur incl. BTW
2-klaviers orgel € 225,-

€ 272,25

3-klaviers orgel € 275,-

€ 332,75

Speakers bij orgel € 225,-

€ 272,25

Neem hier contact met ons op!