Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Piano verkopen

Uw piano of vleugel verkopen

Uw piano of vleugel verkopen? Oostendorp Muziek handelt ook als piano opkoper en denkt op alle manieren persoonlijk met u mee om het proces zo makkelijk en inzichtelijk mogelijk te maken. U kunt uw piano vandaag nog te koop aanbieden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Let op! Door grote drukte kopen wij momenteel geen instrumenten in. Natuurlijk kunt u altijd bellen of mailen met vragen.

Neem contact op button


Verkopen aan Oostendorp Muziek

Maar waarom verkopen aan Oostendorp Muziek? Eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat u waarschijnlijk een iéts hoger tarief kunt ontvangen door het zelf te verkopen. Wat wij echter bieden voor het verschil in prijs, is gemak en zekerheid. Elk bod komt tevens inclusief vakkundig transport vanuit Oostendorp Muziek.

  • U bespaart de tijd die het kan duren om de advertentie op te zetten en een koper te vinden

  • U bespaart het proces van het maken van de financiële en logistieke afspraken met de koper

  • U bent er zeker van dat het instrument wordt opgehaald op de genoemde dag en u het afgesproken bedrag tijdig ontvangt

  • U krijgt altijd het aanbod om het instrument in te ruilen tegen een instrument uit ons uitgebreide assortiment – het verschil in prijs wordt uiteraard verrekend

  • Ook als u ervoor kiest om het instrument alsnog particulier te verkopen, of wij uw instrument om een of andere reden niet kunnen inkopen, ontvangt u van ons een accurate richtprijs waarmee u de markt op kunt


Uw piano inruilen

Bent u op zoek naar een nieuw instrument en wilt u uw vleugel of piano ruilen? Dan bent u bij Oostendorp Muziek aan het juiste adres. Wij bieden een eerlijke prijs voor uw instrument en hebben een gigantisch assortiment aan piano’s, vleugels, digitale piano’s en meer om u in ruil te geven. Omdat dit voor ons behandelingskosten scheelt, bent u zo ook voordeliger uit dan het particulier verkopen en kopen bij Oostendorp Muziek. Neem gerust contact op om te zien wat we voor u kunnen betekenen.


Uw digitale piano verkopen

Uw digitale piano verkopen? Wij kopen in principe geen digitale instrumenten in. Dit doen wij enkel in zeer specifieke gevallen. Wél heeft u vaak de mogelijkheid om uw digitale instrument in te ruilen bij Oostendorp Muziek.


Uw tweedehands piano verkopen

Heeft u uw piano als tweedehands gekocht en wilt u deze weer verkopen? Geen probleem. Bij Oostendorp Muziek kunt u altijd informeren voor het verkopen van uw oude of antieke piano. Het inkopen van een piano of vleugel doen wij in de basis alleen voor instrumenten met een bouwjaar van na 1960. De meest voorkomende merken die wij inkopen zijn:


Uw Rippen piano verkopen

Wilt u uw Rippen piano verkopen? Rippen was een Nederlands pianomerk dat actief was tussen 1937 en 2004. Zo kunnen wij veel Rippen piano’s inkopen, maar lang niet allemaal. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice om te informeren. Het is hierbij handig om zoveel mogelijk informatie over het instrument bij de hand te hebben.


Andere muziekinstrumenten verkopen

Mogelijk wilt u een ander muziekinstrument of relevante accessoires verkopen. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Alvast een aantal wetenswaardigheden:

  • Wij kopen alleen toetsinstrumenten in

  • Uw orgel verkopen? Wij kopen in de regel geen analoge orgels, populaire orgels of orgels ouder dan 20 jaar. Twijfelt u of uw orgel hierbij hoort? Neem gerust contact op

  • Wij kopen helaas geen accessoires zoals pianobanken of lessenaars in