Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Reparatie

Banner Reparaties

Reparaties bij Oostendorp Muziek

Wij hebben onze eigen technische dienst die zowel akoestische als digitale instrumenten repareert en reviseert. Alle reparaties en revisies worden gedaan in onze werkplaats in Wezep. U kunt uw instrument zelf langsbrengen en ophalen of gebruik maken van ons eigen transport. Na een reparatie garanderen wij u dat uw instrument weer helemaal in orde is en u er weer jaren van kunt genieten! Dit doen wij in een straal van 50km rond Wezep voor de volgende merken: Amadeus, Digital Classic, Entrada, Kawai, Oostendorp, Roland, Sebastian Steinwald en Yamaha. Zit het merk van uw instrument hier niet bij of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op


Reparatie digitale instrumenten

Bij Oostendorp Muziek hebben we een eigen Technische Dienst voor reparaties van elektronische instrumenten: zowel keyboards, stage piano's, digitale piano's en synthesizers. Met de grootste zorg repareren onze vakmensen digitale piano's, keyboards en synthesizers in een gespecialiseerde werkplaats. U kunt ervan uitgaan dat na een beurt bij onze technische dienst uw instrument weer als nieuw is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een toets blijft hangen of het niet meer doet, of dat bepaalde knopjes slecht reageren bij het indrukken. Dit betekent niet dat uw instrument stuk is, meestal zijn het zelfs problemen die gemakkelijk op te lossen zijn.


Reparatie Yamaha keyboards

Digitale piano's en keyboards van Yamaha zijn immens populair. Oostendorp Muziek is al jaren expert op het gebied van Yamaha en we zijn bekend met vrijwel elk probleem dat kan optreden. Een Yamaha keyboard of digitale piano reparatie is bij ons dan ook in vertrouwde handen. Uiteraard kunnen we ook uw Yamaha Clavinova repareren.


Piano of vleugel reparatie

Piano reparatie Oostendorp Muziek

In de werkplaats van Oostendorp worden vele verschillende reparaties aan akoestische instrumenten uitgevoerd. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het vervangen van stempennen, hamerkoppen of snaren
  • Bodem schuren of repareren
  • Klavier polijsten

Naast ingeruilde instrumenten showroom klaar maken kunnen onze technici ook uw piano weer als nieuw maken. Hierdoor staat uw piano of vleugel weer als nieuw in uw persoonlijke showroom!


Reparatie orgel

Wanneer u problemen heeft met uw orgel kunt u bij Oostendorp Muziek terecht voor een orgelreparatie. Een ouder orgel kan wat kwaaltjes krijgen zoals knoppen die niet meer goed werken of toetsen die blijven hangen. Vaak betekenen deze problemen niet dat uw orgel stuk is of afgeschreven is en zijn het dingen die wij kunnen oplossen. Uw orgel laten maken kan soms ook lastiger en kostbaarder zijn, in dat geval gaan wij altijd in overleg met u wat de beste optie is op dat moment. Hieronder kunt u meer lezen over de kosten van een orgel reparatie. Na een reparatie bij Oostendorp Muziek kunnen wij u verzekeren dat het instrument weer in uitstekende technische conditie verkeert en weer jaren speelplezier biedt.


Wat kost een reparatie?

Een reparatie bij Oostendorp Muziek kost voor akoestische instrumenten €90 per uur excl. btw en exclusief de kosten voor onderdelen die vervangen moeten worden. Wilt u graag dat we bij u thuis komen om een instrument te repareren? Dat kan! In dat geval worden er voorrijkosten van €0,90 per gereden kilometer berekend, met standaard voorrijdkosten van €20.

  • Voor onderzoeks- en reparatiewerkzaamheden wordt een starttarief €15 excl. btw. berekend.
  • U ontvangt bericht wanneer de prijs van de reparatie hoger uitvalt dan €150.

  • Het tarief voor onze elektronica-technicus bedraagt €70 per uur excl. btw.

  • Ook als een apparaat niet kan worden gerepareerd of op uw verzoek niet wordt gerepareerd, kunnen wij onderzoekskosten in rekening brengen - dit bedraagt nooit meer dan €100.

  • Als u uw instrument zelf bij onze winkel in Wezep afgeeft, neemt u dan uw eigen adapter/voeding mee. Overige accessoires hoeft u in de meeste gevallen niet mee te nemen.