Beide showrooms zijn ook op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) geopend!


Kawai ES120 B stagepiano

De Kawai ES120 is onderdeel van de ES-serie van Kawai en is de opvolger van de zeer populaire ES110. De ES120 beschikt over een Responsive Hammer III toetsenbord met 88 gewogen toetsen, verbluffende SK-EX en EX concertvleugelgeluid, met daarbovenop nieuwe e.piano-, strijk- en basgeluiden van de grotere ES520 en een echt pianogeluid voor een nog grotere verscheidenheid aan geluiden. Het toetsenbord van de ES120 zorgt voor een aangenaam speelgevoel voor de pianist. Met deze stage piano kunt u als pianist gebruikmaken van de Bluetooth optie, MIDI connectie en Audio connectie en het instrument heeft een ingebouwde les- en recordfunctie. Kort samengevat is de Kawai ES120 een instrument dat veelzijdig is en voldoet aan de vele eisen van de pianist. De ES120 is een uiterste geschikte stage piano voor een geweldige ervaring in een makkelijk te verplaatsen formaat.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 859,00
€ 649,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 74,95
(u bespaart € 24,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 10,00)
+ € 34,95
(u bespaart € 5,00)

Meer Informatie

Responsive Hammer Compact keyboard klavier

De Kawai ES120 beschikt over een verbeterde versie van het Responsive Hammer Compact toetsenbord met 88 gradueel gewogen toetsen. Het Responsive Hammer Compact toetsenbord heeft een betere toetspositionering en beschikt over toetsdemping voor een stiller pianospel. Het klavier van de ES120 beschikt over een escapement (let-off) mechanisme. Alle akoestische instrumenten hebben dit ook. Dankzij de 3 sensoren techniek die erg precies is uitgewerkt en de Ivory Touch toetsen, krijgt u als pianist een zeer natuurlijk speelgevoel op de ES120. De Ivory Touch toetsen zorgen er namelijk voor dat de transpiratie van de vingers geabsorbeerd worden.

Het geluid van de Shigeru Kawai concertvleugel

De ES120 biedt een aanzienlijke verbetering op het gebied van klank. De Kawai ES120 bevat samples van het prachtige geluid van de wereldberoemde Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Deze vleugel wordt in veel concertzalen bespeeld over de hele wereld. Vaak wordt dit instrument bespeelt door ervaren of professionele pianisten. Kawai maakt gebruik van de Progressive Harmonic Imaging geluidstechnologie, hiermee worden het geluid en de klank van elke toets van het instrument zeer precies geproduceerd. Door elke toets één voor één op deze manier op te nemen, krijgt de Kawai ES120 het karakter van een akoestische vleugel. De fantastische sampling van de Shigeru SK-EX concertvleugel, gespeeld via de verbeterde luidspeakerhardware van de ES120, zorgt voor een fantastisch geluid en een fantastische ervaring voor de pianist.

De Kawai ES120 heeft ook een selectie van andere instrumentele klanken aan boort, waaronder orgels, elektrische piano’s, elektrische bas, strijker en het geluid van een vibrafoon.

Speakersysteem

De ES120 beschikt over een verbeterd luidsprekersysteem. Het nieuwe luidsprekersysteem levert een versterking van 20W. Het geluid wordt verspreid over 2 speakers, waardoor het geluid ruimtelijker klinkt en hierdoor wordt de ruimte gevuld door de warme klanken van de Kawai. Dit in een pakket van slechts 12,5 kg.

Bluetooth MIDI en Audio connectiviteit

De ES120 heeft een Bluetooth functie. Hiermee kan de pianist draadloos met het instrument communiceren met bijvoorbeeld een tablet of mobiele telefoon. Als het instrument gekoppeld is via de Bluetooth functie kun je dus gebruikmaken van verschillende apps of kun je audio streamen van Youtube of Spotify. Het is ook mogelijk om je instrument te koppelen aan de PianoRemote app van Kawai. Met deze app kun je klanken en instellingen veranderen van het instrument via een gebruiksvriendelijke interface. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de PiaBookPlayer app, waar de pianist heel veel partituren van klassieke uitveringen kan beluisteren via de speakers van het instrument.

Accessoires

Met de bijpassende HML-2 standaard en het F-351 triple pedaal tover je de ES120 om tot een compacte vloerpiano. Wilt u toch liever een drievoudige pedaal zonder standaard? Dan is het Kawai GFP-3 triple pedaal aan te bevelen.

Kom langs in onze showroom

Onze showroom staat boordevol met verschillende toetsinstrumenten. In onze showroom is ook een ruimte ingericht met digitale piano’s en stagepiano’s. Deze piano’s hebben komen uit verschillende prijsklassen en hebben allemaal hun eigen specificaties en functionaliteiten. Wilt u graag een instrument in het echt ervaren voordat u het aanschaft? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. In onze showroom staan onze experts klaar om u te informeren, adviseren en u krijgt natuurlijk alle ruimte om de instrumenten uit te testen. U kunt een afspraak plannen via onze website, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding (Engels), lessenaar, F-1SP switch pedaal
Gewicht 12,5 kg
Diepte 28,0 cm
Breedte 130,5 cm
Hoogte 15,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Kawai
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192
Aansluitingen 2 x hoofdtelefoon, Bluetooth MIDI en AUDIO, USB to HOST, Line OUT (L/MONO, R), MIDI USB, sustainpeda
Aantal klanken 25
Aantal toetsen 88
Toongenerator Harmonic Imaging (HI)
Vermogen 2 x 10W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044664