Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting | Tweede Pinksterdag geopend


Yamaha C7 concertvleugel

Uitverkocht
Yamaha C7 concertvleugel is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Meer Informatie

De Yamaha C7, een uitzonderlijk goede vleugel

In 2008 is deze Yamaha C7 door ons persoonlijk geselecteerd bij het Yamaha hoofdkantoor in Rellingen in Duitsland. Uit een keuze van 5 Yamaha C7 vleugels is dit exemplaar als mooiste naar voren gekomen.

Topkwaliteit

Deze vleugel is 4 jaar ons visitekaartje geweest bij talloze pianisten tijdens de dagverhuren. U kunt er dus van op aan dat dit prachtige instrument van topkwaliteit is!

Profiteer van deze extra voordelige prijs

In 2013 komt de nieuwe Yamaha C7X vleugel op de markt en gaan wij dat model als huurvleugel gebruiken. 
Nu heeft u de kans om voor een relatief voordelige prijs te profiteren van één van de mooiste C7 exemplaren op de markt.

Garantie

De C7 vleugel heeft hier en daar gebruikerssporen maar na verkoop zullen we deze zoveel mogelijk wegwerken. Technisch is hij in 100% goede staat. Er hebben zich nooit ongelukken voorgedaan met deze vleugel. U krijgt 5 jaar garantie en het vertrouwen dat u met deze Yamaha C7 vleugel een mooi en eerlijk instrument koopt.

Maak een afspraak

U bent van harte welkom om deze Yamaha C7 in onze winkel uit te komen proberen. Deze vleugel wordt dankzij zijn mooie klank zo nu en dan verhuurd. Daarom is het verstandig dat u contact met ons opneemt als u de vleugel wilt komen proberen, zodat u zeker weet dat de vleugel opgesteld staat. U kunt bellen met 038-3762954 voor het maken van een afspraak.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 415,0 kg
Diepte 223,0 cm
Breedte 151,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Schoothoogte 62,0 cm
Artikelcode P005505