Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Yamaha C7X PE messing vleugel

De Yamaha C7 is al jaren een bekende verschijning in concertzalen, theaters en kerken. De C7X mag net geen concertvleugel heten, maar komt zowel qua formaat als klank behoorlijk in de buurt. Vooral omdat de Yamaha C7X gebaseerd is op het nieuwste vlaggenschip van Yamaha: de CFX concertvleugel. Zoekt u dezelfde vleugel, maar dan een stapje kleiner? Bekijk hier de Yamaha C3X.

Lees verder >
Oostendorp Transport (in overleg)
€ 63.774,00
€ 51.984,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Yamaha

Torakusu Yamaha

Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, een bedrijf wat snel groeide in productie en kennis. Tegen 1907 produceerde de fabrieken in Hamamatsu al 600 piano’s, 8000 harmoniums en 13.000 violen per jaar.

Grootste instrumentenbouwer

Toen Torakusu in 1916 overleed had het bedrijf al vele prijzen gewonnen voor de muziekinstrumenten. De oorlogsjaren waren lastig voor Yamaha; er werd tot 1947 geëist dat de fabrieken vliegtuigonderdelen produceerden. Na de oorlogen is Yamaha begonnen met het exporteren van instrumenten naar Amerika en is de groei zeer hard gegaan. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Lees meer over Yamaha

Accessoires
beleef
Yamaha C7X PE messing vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Nieuwe zangbodem

Verschillende technieken en materialen uit de CFX concertvleugel zijn gebruikt om de nieuwe productlijn naar een nog hoger kwaliteitsniveau te brengen. Allereerst heeft de Yamaha C7X een nieuwe zangbodem gekregen, die op dezelfde manier gelijmd is als de CFX. Hierdoor is de klankprojectie sterk verbeterd. Ook zijn de hamers gebaseerd op die van de CFX vleugel. Hetzelfde vilt is gebruikt, echter is het formaat van de hamerkoppen aangepast op de lengte van de C7X.

Strakke, elegante uitstraling

Naast de techniek heeft ook het meubel een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. In het vorige model waren nog verschillende versieringen te zien; de nieuwe Yamaha C7X heeft juist strakke, elegante lijnen, die het instrument een rustigere uitstraling geven. Ook aan veiligheid is gedacht. Een stopmechanisme voorkomt dat de klepstok in de verkeerde positie wordt gezet en daarmee wordt de kans op ongelukken behoorlijk kleiner. Ook bevat de klavierklep een soft-close mechanisme.

Naar uw wensen

De Yamaha C7X wordt standaard geleverd in een luxe zwart hoogglans afwerking. Daarnaast is de C7X tegen meerprijs leverbaar in verschillende afwerkingen, waaronder wit hoogglans en mat zwart. Bovendien kunt u de C7X uitbreiden met een geavanceerd Yamaha SH silent systeem of Yamaha E3 disklavier systeem. 

Oostendorp Muziek biedt u meerdere opties om een Yamaha C7X aan te schaffen. U kunt het zwart hoogglans exemplaar, dat wij gebruiken voor de dagverhuur, aanschaffen. Vanzelfsprekend bieden wij u dan een passende korting. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Yamaha in Rellingen, Duitsland (in de buurt van Hamburg). Hier kunt u uit maar liefst 3 splinternieuwe C7X vleugels het mooiste exemplaar uitzoeken. De enige voorwaarde die Yamaha hieraan stelt, is dat u zeker weet dat u een nieuwe C7X aan gaat schaffen. 

Meer weten over de Yamaha C7X?

Heeft u vragen over de Yamaha C7X? U kunt ons altijd bellen of mailen. Onze pianospecialisten geven u graag meer details over deze nieuwe vleugel. Aangezien wij de Yamaha C7X gebruiken als onze dagverhuur vleugel, staat deze vleugel niet altijd opgesteld in onze showroom. Als u deze wilt komen bespelen, dan kunt u een datum met ons afspreken via 038-3762954 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 410,0 kg
Diepte 227,0 cm
Breedte 155,0 cm
Hoogte 102,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Aantal toetsen 88
Pedalen 3
Toetsbeleg acryl
Mechaniek Yamaha
Bevat silentsysteem nee
Beslag messing
Artikelcode P006061