Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Yamaha DGX-670 B digitale piano

Nu ook leverbaar in een prachtige witte uitstraling!

De Yamaha DGX-670 is een digitale piano die tof is voor de beginnende pianist en ook genoeg aan boord heeft om de semi-gevorderde te verrassen. Met samples van de Yamaha CFX concertpiano, een gewogen klavier en bijna 900 styles en voices kunt u zich muzikaal uitleven op de DGX-670. Bij aankoop van dit instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

  • Heldere klanken van de Yamaha CFX concertpiano 
  • Gegradeerd gewogen klavier met 88 toetsen
  • 263 styles en 630 voices + leuke effecten
  • Draadloze Bluetooth voor streaming
  • Plug-in voor hoofdtelefoon en microfoon
  • Recording  
  • Lesson Features

Let op: standaard en pedalen zijn los verkrijgbaar.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 1.203,00
€ 875,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 34,05)
+ € 34,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 54,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 40,00)
+ € 24,95
(u bespaart € 5,00)
+ € 294,00
(u bespaart € 84,00)
+ € 399,00
(u bespaart € 139,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 11,50
(u bespaart € 1,45)
+ € 103,05
(u bespaart € 23,95)
+ € 72,00
(u bespaart € 9,00)
beleef
Yamaha DGX-670 B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Akoestische features

  • Met de Yamaha DGX-670 speelt u sprankelende klanken van de CFX concertvleugel. Bij een akoestische vleugel verzorgen de snaren een rijke en complexe klank. Met Virtual Resonance Modeling reproduceert de DGX-670 deze trillingen. Zo wordt er natuurlijk rekening gehouden met de toetsen die u speelt, en ook de intensiteit waarmee u een noot aanslaat en hoe u de pedalen inzet. Dit resulteert in een mooie en nauwkeurige weergave van uw pianospel.
  • Het klavier van deze digitale piano bestaat uit 88 toetsen en is gegradeerd gewogen. Bij een akoestisch instrument voelt u tegendruk bij het indrukken van een toets, afkomstig van de hamer. In de DGX-670 zit onder elke toets een gewichtje om  het speelgevoel te behouden. Net als bij een akoestische piano en vleugel zijn de lage noten zwaarder en de hoge noten lichter. U kunt met dit gewogen klavier dus meteen goed piano leren spelen.
  • Door Stereophonic Optimizer ervaart u een natuurlijke muziekbeleving wanneer u uw hoofdtelefoon op heeft: de samples van akoestische piano’s en vleugels klinken alsof ze recht uit het instrument komen.

Styles en Voices in Yamaha DGX-670

Met de Yamaha DGX-670 digitale piano beschikt u over 263 styles en 630 voices. Met deze styles kunt u achtergrondritmes instellen. Er zijn veel verschillende functies, waaronder Adaptive Style. Met deze functie past het ritme zich automatisch aan uw spel aan. Het analyseert uw speelstijl en de ambiance op dat moment en biedt een bijpassend ritme aan. 

Met een uitgebreide selectie aan voices speelt u met de klanken van uiteenlopende muziekinstrumenten. Denk hierbij aan gitaren, orgels, strijkers, koperblazers en meer. En waar wilt u deze instrumenten bespelen? Musiceren vanaf een podium, rock-en-rollen in een kathedraal of jammen in een oefenruimte? U kiest zelf de entourage van uw spel.

Lesfunctie

Leer het spelen van songs op uw eigen tempo met de lesfunctie. De noten worden getoond op de display van de Yamaha DGX-670. Oefent u bijvoorbeeld spel met uw rechterhand, dan wordt de linkerhand automatisch aangevuld op het moment dat u de juiste noten rechts speelt. Zo klinken de melodieën direct leuk en oefent u op uw eigen tempo.

Ontdek de mogelijkheden van de DGX-670

Stream muziek via Bluetooth Audio. U kunt muziek luisteren via de speakers van de DGX-670: twee voor de midrange en bastonen en twee tweeters voor de hoge tonen. Meespelen met uw favoriete nummers kan natuurlijk ook! 

Houd u van karaoke? Plug een microfoon in en zing mee met de songteksten op de display. Voeg ook studio-effecten toe zoals koorstemmen om het geheel compleet te maken. En neem uw performance op met de record-functie.

LET OP: wanneer u de Amadeus MO58 microfoon besteld, zult u ook een aparte microfoonkabel moeten meebestellen. Dit kunt u vinden bij de accessoires, de Stagg NMC3XPR. Dit omdat de DGX-670 geen XLR, maar een Jack aansluiting heeft voor de microfoon.

Ontdek de vele mogelijkheden van de DGX-670 digitale piano zelf!

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Bestel de Yamaha DGX-670

De Yamaha DGX-670 kunt u gemakkelijk online bestellen bij Oostendorp Muziek. Heeft u vragen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en of dit instrument echt goed bij u past? Voel u vrij een van onze specialisten te benaderen. Voor een persoonlijk gesprek plant u hier gemakkelijk een moment in op een dag en tijd die u uitkomen.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, lessenaar, eenvoudig sustainpedaal
Gewicht 22,9 kg
Diepte 44,5 cm
Breedte 139,7 cm
Hoogte 15,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen Graded Hammer
Soort display TFT Kleur
Touchscreen nee
Ingebouwde speakers ja
Vermogen 2 x 6W
Toongenerator Yamaha CFX
Polyfonie 256
Aantal klanken 630
Effecten Reverb (58 preset + 30 user), Chorus (106 preset + 30 user), DSP (295 Preset + 30 user), Master Comp
Opnamefunctie MIDI en Audio
USB-audio ja
Aansluitingen Hoofdtelefoon, microfoon (jack), AUX IN, AUX pedal, Pedal Unit, USB to device and host, Bluetooth (A
Opslag Intern, USB
Artikelcode P044095