NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha HS5 B actieve studio monitor

De HS-5 studiomonitor van Yamaha is de meest compacte monitorspeaker in de HS-reeks.

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 245,00
€ 187,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten

Meer Informatie

De HS-5 studiomonitor van Yamaha is de meest compacte monitorspeaker in de HS-reeks. Yamaha biedt u hiermee een monitor van goede kwaliteit die zo compact is dat u hem bijna overal neer kunt zetten. Ondanks dat het een kleine monitor is, zorgt dit niet voor een smalle, kleine klank. Dit is de zwarte versie, hij is ook verkrijgbaar in het wit.

Yamaha HS5, een kleine krachtpatser

Binnen dit prijssegment biedt de HS5 beslist veel waar voor het geld. Met een vermogen van 70 Watt hoeft u niet bang te zijn dat deze compacte monitor geen power genoeg zou heben. Verder heeft deze kleine krachtpatser een tweeter van 1 inch en een woofer van 5 inch. Door deze combinatie worden alle tonen gebalanceerd en op de juiste manier weergegeven.

Ideale monitor

De neutrale heldere klank laat u horen wat u moet horen, dit maakt de speaker geschikt om uw opname af te mixen. Er ontgaat u geen detail meer! Een monitor is hierin anders dan een 'gewone' speaker. Een monitor geeft de klank van uw muziek namelijk zo echt en letterlijk mogelijk weer. Hierdoor kunt u goed bepalen of de verschillende tonen in de juiste verhouding tot elkaar staan. Bij een gewone speaker is dit niet goed te horen, omdat speakers er op gericht zijn om de muziek zo mooi mogelijk weer te geven. Wanneer uw muziek mooi klinkt op een monitor zal dit zeker ook het geval zijn bij een reguliere speaker.

Actief of passief

De Yamaha HS5 is een actieve monitor. Dit betekent dat een versterker reeds aanwezig is en u, nadat u de monitor heeft aangesloten, meteen uw muziek kunt afspelen en beluisteren. Bij passieve monitoren moet u de monitor eerst aansluiten aan een versterker voordat u uw muziek kunt beluisteren. Belangrijk is dan ook dat de versterker en de monitor de juiste verhouding hebben, bij een actieve heeft u daar geen last van.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Gewicht 5,8 kg
Kleur zwart
Opgesteld in Wezep ja
Productstatus Nieuw
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Hoogte 28,5 cm
Breedte 17,0 cm
Diepte 22,2 cm
Artikelcode P019802