Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Yamaha Montage 8 synthesizer

Yamaha presenteert: de MONTAGE! De nieuwe MONTAGE-lijn bestaat uit de formaten 61, 76 en 88 toetsen en is verreweg een van de meest uitgebreide synthesizers van vandaag de dag. Met de introductie van nieuwe Yamaha- en Bösendorfer-samples, de compleet vernieuwde AWM2-engine, de FM-X-engine en de Super Knob gooit Yamaha wederom hoge ogen.

De Yamaha Montage serie heeft in oktober 2023 de nieuwe M-lijn lijn geïntroduceerd. Bekijk ze hier: Yamaha Montage M6, Yamaha Montage M7, Yamaha Montage M8x.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha Montage 8 synthesizer is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 44,95
(u bespaart € 25,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
+ € 19,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 11,50
(u bespaart € 1,45)
beleef
Yamaha Montage 8 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Montage 8 synthesizer: dé krachtpatser!

Yamaha presenteert: de MONTAGE! De nieuwe MONTAGE-lijn bestaat uit de formaten 61, 76 en 88 toetsen en is verreweg een van de meest uitgebreide synthesizers van vandaag de dag. Met de introductie van nieuwe Yamaha- en Bösendorfer-samples, de compleet vernieuwde AWM2-engine, de FM-X-engine en de Super Knob gooit Yamaha wederom hoge ogen.

Met de Yamaha Montage 8 synthesizer heeft Yamaha niet bepaald stilgezeten: er is geluisterd naar de professionele muzikant en dit heeft geleid tot geweldige features!

Advanced Wave Memory 2

De eigen technologie Advanced Wave Memory is compleet op de schop gegaan en dit heeft zijn vruchten afgeworpen: AWM2 heeft bijna 10 keer zoveel geheugen als de MOTIF XF! Nog meer samples per instrument zorgen voor een ongelooflijk realistisch en dynamisch geluid. Ook bevat Montage bijna 2 GB aan geheugen voor eigen samples. Ideaal voor de professionele muzikant! Verder heeft Yamaha ook de voices voor de MOTIF XF compatibel met de MONTAGE gemaakt en zijn nieuwe pakketten te downloaden via yamahasynth.com. Een stereo-polyfonie van maar liefst 128 noten maakt het (pracht)plaatje compleet!

FM-X-engine

Yamaha en FM-synthesizers horen bij elkaar sinds het overweldigende succes van de DX-7. De FM-X-engine weet als geen ander de karakteristieke geluiden uit FM-synthesizers na te bootsen! Doordat elke parameter tot in de puntjes aan te passen is, kunnen niet alleen de typische ‘80 geluiden nagemaakt worden, maar ook baanbrekende EDM-sounds. De 8-operator-engine is in staat om alle geluiden voort te brengen met een onovertroffen geluidskwaliteit, een indrukwekkende dynamiek en een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden. Ideaal voor de spelende producer!

Eindeloos creatief

AWM2 en FM-X zijn niet de enige nieuwe functies op dit geweldige instrument. De MONTAGE beschikt over een compleet vernieuwde aanpak op het gebied van DSP. Van high quality-reverbs tot gedetailleerde Virtual Circuit Modeling-simulaties (VCM): de MONTAGE heeft het allemaal. Enkele nieuwe effecten zijn Beat Repeat, Vinyl Break en Bit Crusher. Ook zijn er bestaande retro-effecten en Vintage Amplifiers vernieuwd en is er voor de pianospelers demperresonantie toegevoegd. Met eindeloze combinaties zal deze synthesizer je nooit vervelen!

Vol handigheidjes

En hier blijft het niet bij! Met de nieuwe Super Knob heb je met één draai aan de knop meteen toegang tot meerdere parameters. Weg is de tijd van eindeloze menu’s: u zal nooit meer verdwalen!

  • Het touchscreen zorgt ervoor dat u altijd dicht bij het geluid staat. U kunt met uw vinger alle parameters aanpassen!
  • De 8 LED-encoders zorgen ervoor dat u alle instellingen altijd bij de hand heeft. U kunt op ieder moment zien waar de encoder op ingesteld staat.
  • Met de 8 faders kunt u zonder enige moeite volumes aanpassen, envelope-shaping toepassen en parameters bewerken. Net als bij de LED-encoders hebben deze faders ook LEDs naast zich. Alles is in handbereik!

Daarbovenop heeft Yamaha LIVE SET geïntroduceerd. Eindeloos kopiëren of naamsveranderingen doorvoeren is er niet meer bij: u kunt alles op een overzichtelijke manier ordenen.

Deze geweldige synthesizer van Yamaha biedt kortom alles en meer voor de professionele toetsenist van vandaag de dag!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 30,2 kg
Diepte 47,0 cm
Breedte 145,0 cm
Hoogte 16,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display TFT kleur
Touchscreen ja
Toongenerator AWM2 and FM-X Tone Generator
Polyfonie 128
Aansluitingen USB to Device, USB to Host, MIDI IN/OUT/THRU, Footcontroller (1,2) Foot Switch (sustain, assignable)
Artikelcode P042440