NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Yamaha Montage M8X synthesizer

Stap in de wereld van expressieve muziekcreatie met de Yamaha Montage M8X. Deze synthesizer van innovatie en uitmuntendheid, tilt je spel naar nieuwe hoogten. Met een 88-toetsen beschikt de Montage M8X exclusief over het GEX-klavier, bestaande uit gewogen toetsen en voorzien van Polyphonic Aftertouch. Daarmee legt de Montage M8X moeiteloos de subtiliteiten van je spel vast. Het is een instrument waar je ongekende expressie en muzikaliteit mee kan ervaren.

Lees verder >
€ 4.729,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Ja, opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 34,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
beleef
Yamaha Montage M8X synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Montage M8X

De Yamaha Montage M8X is een synth die uitblinkt in innovatie en uitmuntendheid in de wereld van muziekinstrumenten. Met een perfecte combinatie van geavanceerde technologie en tijdloze geluidskwaliteit biedt de Montage M8X muzikanten een krachtig en expressief instrument om te verkennen. Of u nu een pianist bent die op zoek is naar de touch en feel van een akoestische vleugelpiano, of een elektronische muzikant die grenzen wil verleggen, de Montage M8X biedt een rijk scala aan geluiden en functies om uw creativiteit te inspireren. 

Montage M-serie

Voor de pianist of producer die op zoek is naar een lichter klavier of een compacter instrument, zijn er ook de Montage M6 met 61 toetsen en de Montage M7 met 76 toetsen beschikbaar.

GEX-klavier van de Montage M8X

De Yamaha Montage M8X is een parel in de serie van drie en het instrument is bij uitstek voor de echte pianist. Met zijn exclusieve GEX-klavier, bestaande uit 88 gewogen toetsen en voorzien van Polyphonic Aftertouch, biedt de M8X een unieke speelervaring. Dit gerespecteerde bedieningssysteem van synthesizers vertaalt moeiteloos alle subtiele nuances van wat u speelt. Bovendien biedt de naadloze integratie met digitale audio-workstations (DAW's) extra flexibiliteit voor muziekproductie. Bovendien simuleert het klavier het toetsherhaling gedrag dat vaak te vinden is bij vleugelpiano's, wat een belangrijke eigenschap is voor pianisten.

Geluiden in de Yahama Montage M8X

In deze synthesizer bevinden zich drie bijzondere geluidstechnologieën:

  • AN-X: Een klankgenerator die niet alleen de warmte van vintage synthesizers nabootst, maar ook de mogelijkheid biedt om nieuwe geluiden te ontwikkelen. In de Montage M8X wordt het warme geluid nauwkeurig gesimuleerd, waarbij een overvloed aan modulatie opties tot uw beschikking staat. U zult genieten van drie oscillatoren met vijf diverse golfvormen, twee filters met tien filtertypes. Ook zijn er instellingen voor voltage en veroudering, die het authentieke gedrag van een vintage synthesizer nabootsen. 
  • FM-X: Deze technologie is perfect geschikt voor het creëren van gelaagde en complexe klanken, evenals futuristische texturen.
  • AWM2 (Advanced Wave Memory 2): Met behulp van deze technologie kunt u gedetailleerde en realistische instrumentgeluiden creëren. Dankzij de verbeteringen zijn de geluidsovergangen nu vloeiender, waardoor zelfs klanken zoals piano's en strijkers nog realistischer klinken. Bovendien zijn er talloze nieuwe geluiden toegevoegd, waaronder diverse orkestinstrumenten en drums.
Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires Handleiding, adapter
Gewicht 28,1 kg
Diepte 46,0 cm
Breedte 144,6 cm
Hoogte 17,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 2 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 88
Klavier Gewogen
Soort display TFT kleur
Touchscreen ja
Toongenerator Motion Control Synthesis Engine AMW2: 128 Elements (max.), FM-X: 8 Operators, 88 Algorithms, AN-X: 3
Polyfonie 256
Aansluitingen USB to Device, USB to Host, MIDI IN/OUT/THRU, Footcontroller (1,2) Foot Switch (sustain, assignable)
Artikelcode P045039