Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Yamaha Montage M7 synthesizer

Met grote opwinding mogen we u de nieuwe Yamaha Montage M7 presenteren! Deze langverwachte Montage-serie synthesizer heeft een aanzienlijke upgrade gekregen op het gebied van bediening, bespeelbaarheid en natuurlijk de klankkwaliteit. Met drie nieuwe geluidstechnologieën genaamd AN-X Klankgenerator, FM-X en AWM2 technologie, opent de Montage M7 de deuren naar een wereld vol grenzeloze mogelijkheden. 

Met 76 toetsen vindt de Montage M7 de perfecte balans tussen compactheid en een goed bereik.

Lees verder >
€ 4.239,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 34,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 21,95
(u bespaart € 8,00)
+ € 299,00
(u bespaart € 79,00)
+ € 429,00
(u bespaart € 109,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
beleef
Yamaha Montage M7 synthesizer
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Montage M7

De Yamaha Montage M7 is een ware muzikale sensatie met maar liefst drie engines aan boord. Deze synthesizer combineert moeiteloos vintage klanken met moderne geluiden. Yamaha bewijst opnieuw waarom ze marktleider zijn in elektronische muziekinstrumenten met de Montage M7. Maak u klaar om weggeblazen te worden door de Montage M7 en verleg de grenzen van geluid. 

Montage M-serie

De Yamaha Montage M7 is onderdeel van een serie van drie verschillende uitvoeringen. Met 76 toetsen biedt de M7 de perfecte balans tussen bereik en compactheid. Voor wie op zoek is naar een nog kleinere en lichtere optie, is er de Montage M6 met 61 toetsen. En voor diegenen die de voorkeur geven aan een groter toetsen bereik, is er de Montage M8 met maar liefst 88 toetsen en het exclusieve GEX-klavier.

Geluiden in de Yahama Montage M7

In deze synthesizer bevinden zich drie bijzondere geluidstechnologieën:

  • AN-X: Een klankgenerator die niet alleen de warmte van vintage synthesizers nabootst, maar ook de mogelijkheid biedt om nieuwe geluiden te ontwikkelen. In de Montage M7 wordt het warme geluid nauwkeurig gesimuleerd, waarbij een overvloed aan modulatie opties tot uw beschikking staat. U zult genieten van drie oscillatoren met vijf diverse golfvormen, twee filters met tien filtertypes. Ook zijn er instellingen voor voltage en veroudering, die het authentieke gedrag van een vintage synthesizer nabootsen. 
  • FM-X: Deze technologie is perfect geschikt voor het creëren van gelaagde en complexe klanken, evenals futuristische texturen.
  • AWM2 (Advanced Wave Memory 2): Met behulp van deze technologie kunt u gedetailleerde en realistische instrumentgeluiden creëren. Dankzij de verbeteringen zijn de geluidsovergangen nu vloeiender, waardoor zelfs klanken zoals piano's en strijkers nog realistischer klinken. Bovendien zijn er talloze nieuwe geluiden toegevoegd, waaronder diverse orkestinstrumenten en drums.

Kracht en geheugen van Montage M7

Met een geheugen van bijna 10 GB Wave ROM voor presets en 3,8 GB Flash ROM voor gebruikersdata hoeft u zich nooit zorgen te maken over beschikbaar geheugen. Daarnaast biedt de Montage M7 een indrukwekkende polyfonie van 256 noten, waardoor zelfs de meest complexe muziekproducties mogelijk zijn.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Handleiding, adapter
Gewicht 17,6 kg
Diepte 39,6 cm
Breedte 124,4 cm
Hoogte 13,1 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 2 jaar
Kleur zwart
Aantal toetsen 76
Klavier Half gewogen
Soort display TFT kleur
Touchscreen ja
Toongenerator Motion Control Synthesis Engine AMW2: 128 Elements (max.), FM-X: 8 Operators, 88 Algorithms, AN-X: 3
Polyfonie 256
Aansluitingen USB to Device, USB to Host, MIDI IN/OUT/THRU, Footcontroller (1,2) Foot Switch (sustain, assignable)
Artikelcode P045038