Johannus LiVE 3T kortingsactie

Johannus LiVE 3T kortingsactie

In de laatste maanden van het jaar geven Johannus en Oostendorp Muziek u graag een mooi cadeau. Tot en met 31 december 2022 profiteert u namelijk van een geweldige kortingsactie. Koop een Johannus LiVE 3T voor de prijs van een LiVE 2T (€15.695)! Dat zijn drie klavieren voor de prijs van twee! En ontvang daarbij ook nog eens 5 samplesets naar keuze. De Johannus LiVE 3T beleeft u bij Oostendorp Muziek.

Johannus LiVE 3T

Met de Johannus LiVE 3T bespeelt u beroemde pijporgels van over de hele wereld. De 3T maakt gebruikt van sampling-technologie die zorgt voor een ontzettend realistisch geluid. Deze orgels zijn door audiospecialisten van Johannus opgenomen met hoogwaardige opnameapparatuur. Toets voor toets, pijp voor pijp. De dispositie van dit orgel is inwisselbaar, dat betekent dat u verschillende bekende pijporgels bespelen uit de hele wereld. Vlieg in een oogwenk van Parijs naar Amsterdam naar Dresden en geniet van de schitterende pijporgels. Vanuit uw eigen, comfortabele huiskamer. Ook zijn het design en de materialen, zoals van Johannus valt te verwachten, van uitstekende kwaliteit en bijzonder stijlvol. De 3T is de grote broer van de 2T, zo heeft dit orgel één klavier en maar liefst 8 stemmen meer.

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig tot zaterdag 31 december 2022
  • De actiekorting geldt alleen voor Johannus LiVE 3T orgels
  • De actiekorting geldt niet voor tweedehands artikelen

De Johannus LiVE 3T bij Oostendorp Muziek

Voor meer informatie over deze actie kunt u gerust contact opnemen met onze orgel-adviseurs. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om de Johannus LiVE 3T zelf te komen proberen in onze showroom in Wezep.