Nieuwe showroom Hilversum: nu geopend!

Goedkope piano

Goedkope piano

Als u een goedkope piano zoekt laat u dan goed adviseren en koop uw piano bij een vakhandel. Bij Oostendorp Muziek helpen we u graag de piano te vinden die bij u past.

Bovendien profiteert u bij ons van de volgende voordelen:

  1. Gratis levering aan huis (mits begane grond)
  2. 5 jaar garantie
  3. Een gratis stembeurt een aantal weken na plaatsing
  4. De zekerheid dat de piano door vakmensen is nagekeken.

Bij het kopen van een goedkope piano kunt u kiezen tussen drie opties. Dit zijn: het kopen van een goedkope nieuwe piano, goedkope tweedehands piano of goedkope digitale piano. Lees hieronder wat voor u de beste optie is of kom langs in onze winkel in Wezep!

Een goedkope nieuwe piano

U kunt kiezen voor een goedkope nieuwe piano, laat u dan goed informeren over de kwaliteit. Het is in het lagere prijssegment vaak verstandiger om een tweedehands piano aan te schaffen van een goed merk.

Bekijk ons aanbod goedkope nieuwe piano's

Een goedkope tweedehands piano

Wij hebben altijd een ruim aanbod aan goedkope tweedehands piano's die allemaal zijn nagekeken en waar nodig gereviseerd. Vrijwel bij elke piano wordt het meubel hersteld, het klavier en mechaniek afgeregeld. Ook wordt de tweedehands piano gestemd. Op deze manier heeft u bij de aankoop van een tweedehands piano net zoveel zekerheid als bij aanschaf van een nieuwe piano. Om dat te bevestigen worden de tweedehands piano's geleverd met minimaal 10 jaar garantie.

Bekijk het aanbod goedkope tweedehands piano's

Wij verkopen zowel digitale als akoestische tweedehands piano's. Bekijk hier het aanbod digitale tweedehands piano's.

Goedkope digitale piano

Een goedkope digitale piano kan natuurlijk ook een optie zijn. Een digitale piano heeft als groot voordeel dat u altijd kunt oefenen. Met een hoofdtelefoonaansluiting kunt u namelijk in stilte oefenen. Digitale piano's hebben vrijwel altijd al een kleiner prijskaartje dan akoestische piano's, dus is met een kleiner budget een digitale piano vaak de betere keuze. 

Let bij de aanschaf van een digitale piano goed op dat u een piano koopt met 88 gewogen toetsen die aanslaggevoelig zijn. Dit is namelijk essentieel om goed piano te kunnen spelen.

Bekijk het aanbod goedkope digitale piano's

Geen producten gevonden voor deze selectie.