Een module is een instrument zonder klavier. Het is eigenlijk een kastje met klanken die aangestuurd kan worden door een ander instrument. Hebt u een toetsinstrument, maar zou u graag meer klanken tot uw beschikking willen hebben? Dan is een module voor u de ideale oplossing. Door een module via MIDI aan te sluiten op uw instrument, hebt u de beschikking over nieuwe klanken. Een module zorgt ervoor dat u niet een ander instrument hoeft te kopen omdat u andere klanken wilt.

Een keyboard module heeft over het algemeen dezelfde mogelijkheden als een keyboard. Zo heeft u beschikking tot verschillende sounds, ritmes, effecten en eventueel styles met keyboard modules afhankelijk van het type. Het voordeel aan modules is dat ze ontzettend compact zijn, dit zorgt ervoor dat ze ook handig te gebruiken zijn bij een optreden.

Er zijn modules te krijgen voor allerlei verschillende klanken:

  • Pianomodules
  • Synthesizermodules
  • Hammondmodules
  • Orgelmodules
  • Keyboardmodules

Modules

Hebt u een toetsinstrument, maar zou u graag meer klanken tot uw beschikking willen hebben? Dan is een module voor u de ideale oplossing. Door een module via MIDI aan te sluiten op uw instrument, hebt u de beschikking over nieuwe klanken.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Filteren op