NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


accessoiresbanner

Eigen Accessoires

Bij Oostendorp Muziek kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan muziekinstrumenten, waaronder piano's, digitale piano’s, vleugels, orgels en synthesizers. Daarnaast bieden wij ook diverse accessoires aan die onmisbaar zijn voor het spelen van uw instrument of die uw speelervaring kunnen verbeteren. Voor een stage piano heeft u bijvoorbeeld een pianostandaard en eventueel een pianokruk nodig, en we hebben ook lessenaars, kabels, pedalen, tassen, hoezen, flightcases, adapters en geheugenuitbreidingen beschikbaar voor zowel podium- als thuisgebruik.


Digital Classic Grand

Amadeus Accessoires

Amadeus is één van de eigen merken van Oostendorp Muziek. Amadeus is niet alleen het merk dat gespecialiseerd is in het maken van piano's, maar Amadeus heeft ook een ruim assortiment aan accessoires zoals: lessenaars, pianokrukken, pianolampen en hoofdtelefoons.

Bekijk Oostendorp P1

 


Eigen Accessoires

Entrada Accessoires

Entrade is ook één van de eigen merken van Oostendorp Muziek, waarvan de accessoires van bijzonder hoge kwaliteit zijn. De productlijn van Entrade omvat accessoires in diverse categorieën, variërend van hoofdtelefoons tot pianohoezen en powerkabels.

Entrada Accessoires

 


Digital Classic Grand

Oostendorp Accessoires

Tot slot hebben we de accessoires van ons eigen merk: Oostendorp Muziek. De accessoires van Oostendorp worden allemaal door Oostendorp zelf ontwikkeld. Het voordeel hiervan is, dat onze eigen kennis en expertise wordt toegepast in het ontwikkelingsproces. 

Entrada Accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg