page-loader-icon
Yamaha PSR keyboard

Yamaha maakt al jaren keyboards van een goede kwaliteit. De benaming van de keyboards is al sinds enige jaren de Yamaha PSR serie.

Wat betekent Yamaha PSR eigenlijk?

Yamaha PSR staat voor Porta Sound Regular. Dit betekent zoveel als een keyboard met een normale grootte van de toetsen. De Yamaha PSR keyboards worden al geruime tijd gemaakt en staan bekend als betrouwbare keyboards met veel mogelijkheden.

Yamaha PSR modellen

De Yamaha PSR keyboards zijn inmiddels een begrip geworden. De serie is in te delen in verschillende Yamaha PSR keyboards:

Yamaha PSR E serie

de Yamaha PSR E serie: beginnerskeyboards

Een bekend keyboard uit deze serie is de Yamaha PSR-E463, opvolger van de PSR-E453. Dit beginnerskeyboard is voorzien van alles wat je als beginnende keyboardspeler nodig hebt. Met 61 aanslaggevoelige toetsen en een enorme hoeveelheid klanken kun je met dit keyboard prima uit de voeten. 

De Yamaha PSR E463 is het meest geadviseerde keyboard door muziekscholen!

Yamaha PSR S serie

De Yamaha PSR S serie: keyboards voor gevorderden

Dit betekent dat deze keyboards in vergelijking met de beginnerskeyboards een nog betere klank hebben. Doordat de interne versterking krachtiger is geniet je van een mooie volle klank. Deze keyboards beschikken vaak ook over meer klanken en instellingsmogelijkheden. 

Een bekend keyboard uit de Yamaha PSR S serie is de PSR-S975, opvolger van de PSR-S970. Dit keyboard beschikt over zeer gedetailleerde klanken, de Super Articulation klanken. Deze klanken zijn zo realistisch dat u bij een saxofoonklank de saxefonist hoort ademhalen! 

Meer informatie over de Yamaha PSR keyboards

Kijk verder op onze website om meer te weten te komen over Yamaha PSR keyboards. U vindt uitgebreide productbeschrijvingen en foto's. Mocht u vragen hebben over een specifiek model neem dan contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg