Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Kinder drumstel kopen

donderdag 03 april 2014 07:34

Kinder drumstel kopen

Kinder drumstel

Een Kinder drumstel is een term voor drumstellen voor kinderen jonger dan 12 jaar. Kinderdrumstellen zijn kleiner van formaat zodat alle trommels makkelijk bespeeld kunnen worden.

Wanneer kies ik voor een kinder drumstel?Entrada DR-400 kinderdrumstel

Bij Oostendorp begrijpen wij dat als u investeert in een kinder drumstel, u niet wilt dat uw kind deze binnen één of twee jaar ontgroeit is. Het belangrijkste om rekening mee te houden als u een drumstel voor uw kind aanschaft, is de lengte van uw kind en zijn of haar leeftijd. Gemiddeld genomen is een kind van 12 jaar, 1,55 meter lang. Wij raden u aan als uw kind jonger is dan 10 jaar en een gemiddelde lengte heeft, een kinderdrumstel te kopen. Als uw kind ouder is of al langer is dan 1,40 meter is het verstandiger om een ''normaal'' drumstel aan te schaffen, omdat u anders het risico loopt dat uw kind het drumstel snel ontgroeit.

Modellen

Muziekcentrum Oostendorp biedt twee type kinder drumstellen aan. de DR-100 en de DR-400. De DR-100 is het kleinste drumstel dat wij aanbieden en dit drumstel is geschikt voor kinderen tot 10 jaar die op spelende wijze kennis willen maken met drummen. Het iets grotere model de DR-400 is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar en is een slag groter dan de DR-100. Dit drumstel is qua opstelling vergelijkbaar met de grotere drumstellen. Zowel de DR-100 als DR-400 kinderdrumstel wordt in diverse kleuren geleverd (rood, blauw, zwart en wit). 

Entrada kinder drumstellen kopenEntrada DR-100 kinderdrumstel

Muziekcentrum Oostendorp voert het huismerk Entrada. De drumstellen van dit merk worden rechtstreeks van de fabrikant gekocht, waardoor deze scherp geprijsd zijn. De kinder drumstellen zijn perfect afgestemd op kindermaten waardoor uw kind op een leuke manier kennis kan maken met dit fantastische slagwerk instrument.

Aankoop advies

Mocht u vragen hebben of graag advies willen van een professional, dan bent u altijd welkom in onze Showroom te Wezep. Uiteraard kunt u ook per email of telefonisch contact met ons opnemen. 

 

Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918