Roland FP-90X BK stagepiano

De Roland FP-90X stage piano is voor elk muziekgenre inzetbaar; van klassiek tot pop. Dankzij de nieuwe built-in Bluetooth wireless verbinding staat er een wereld aan apps voor u klaar om de mogelijkheden van de FP-90X volledig te kunnen benutten.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 2.093,00
€ 1.799,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 15,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 196,00
(u bespaart € 84,00)
+ € 322,00
(u bespaart € 138,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 279,00
(u bespaart € 70,00)

Meer Informatie

  • Unieke superNATURAL klanken en PureAcoustic Modelling
  • Topklasse klavier: PHA-50 met authentieke touch
  • Bluetooth, micrfoonaansluiting en recording

De FP-90X begeeft zich in het topsegment van zijn categorie. Met deze stage piano van Roland hoef je geen compromissen te sluiten qua klankkwaliteit en klavier om een draagbare digitale piano te verkrijgen. De Roland FP-90X heeft superieur pianogeluid door PureAcoustic Modelling (upgrade t.o.v. Super Natural sound engine bij FP-30x en FP-690x), waarmee uw pianospel nog genuanceerder uitkomt. 

Unieke klanken van hoge kwaliteit

Naast maar liefst 20 hoogwaardige pianogeluiden heeft de Roland FP-90X ook een selectie van e-piano's, strijkers, orgels en synthesizers aan boord zodat u ieder genre en elke stijl kunt spelen. Uw favoriete of meest gebruikte geluiden kunt u samen met andere handige functies opslaan zodat u deze gemakkelijk terug kunt halen. De FP-90 beschikt uiteraard ook over handige functies zoals Dual, Split, een metronoom en een recorder. Daarnaast is het zelfs mogelijk om met Piano Designer het pianogeluid aan te passen naar uw eigen smaak. Zo kunt u bijvoorbeeld "sleutelen" aan de resonantie van het pedaal en de snaren of een ander type klankbord kiezen en dus de kleur en het karakter van het geluid aanpassen.

Het beste klavier van Roland ooit

Met de Roland FP-90X stage piano speelt u het kwalitatieve PHA-50 klavier. Door gebruik te maken van houten elementen in combinatie met duurzame materialen en Ivory Feel bent u verzekerd van het bespelen van één van de meest realistische klavieren tot nu toe. Ook het hamersysteem draagt bij aan die authentieke speelervaring. Dit klavier van Roland stelt u in staat om veel expressie en nuance in uw pianospel vast te leggen.

Krachtige ingebouwde speakers

Wanneer u thuis speelt of optreedt op kleinere locaties zijn de ingebouwde speakers van de Roland FP-90 meer dan voldoende. De speakers geven een helder en krachtig geluid en zijn aan te passen met de 3-Band Equalizer zodat u uw geluid kunt afstemmen op de locatie waar u speelt. Wat ook handig is voor kleinere optredens, is de Mic Input waarmee u een microfoon aan kunt sluiten op de piano. 

Bluetooth 

De Roland FP-90X is voor elk muziekgenre inzetbaar; van klassiek tot pop. Dankzij de nieuwe built-in Bluetooth verbinding staat er een wereld aan apps voor u klaar om de mogelijkheden van de FP-90 volledig te kunnen benutten. 

Koppel de Roland FP-60X stage piano aan bijvoorbeeld een iPad of iPhone. Via uw tablet of telefoon kan muziek worden gestreamd naar de speakers van de piano. Ideaal voor bijvoorbeeld backing tracks bij een optreden, of gewoon om thuis muziek te luisteren. Ook is het mogelijk om via Bluetooth te communiceren met MIDI, bijvoorbeeld met de App Garageband en tal van andere muzikale Apps. Kortom: volop mogelijkheden om nóg meer uit uw instrument te halen.

Microfoon en recorden

Sluit een microfoon aan om te zingen, voeg effecten toe en versterk de zang via de luidsprekers. Neem vervolgens alles samen met het pianospel op via de ingebouwde recorder!

Roland FP-90X bestellen

De Roland FP-90X bestelt u gemakkelijk online bij Oostendorp Muziek. Wilt u graag sparren over wat het beste instrument voor u is, dan kunt u afspreken met onze specialist. U kiest een dag en tijd die u uitkomen. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Handleiding, adapter, lessenaar, DP-10 sustain pedaal
Gewicht 23,3 kg
Diepte 39,0 cm
Breedte 134,0 cm
Hoogte 13,6 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC IN, Pedal (Damper/R, Sostenuto/C, Soft/L) jacks, Input mini jack, Output (L/Mono, R) jacks, Mic I
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Ambience, Rotary speaker effect (alleen bij orgel), Modulation speed (alleen bij E.Piano)
Omschrijving klanken Piano (20), E.Piano (18), Organ (18), Strings/Pad (27), Synth/Other (279)
Aantal klanken 362
Aantal toetsen 88
Toongenerator PureAcoustic Piano Modeling
Vermogen 2 x 25W + 2 x 5W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar nee
Pedalen één
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P044081