Showroom weer geopend: plan nu een afspraak!

Roland GP609 PWH digitale vleugel

Een digitaal hoogstandje vormgegeven als een klassieke vleugel, dat is de Roland GP-609. Deze digitale vleugel combineert een prachtig natuurgetrouw geluid met een design als een akoestische vleugel.

Lees verder >
€ 12.025,00
€ 10.495,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
+ € 99,00
(u bespaart € 90,00)
beleef
Roland GP609 PWH digitale vleugel
Bekijk de video

Meer Informatie

Een digitaal hoogstandje vormgegeven als een klassieke vleugel, dat is de Roland GP-609. Deze digitale vleugel combineert een prachtig natuurgetrouw geluid met een design als een akoestische vleugel. De Roland GP-609 heeft een klavier dat dankzij de combinatie tussen hout en kunststof over een geweldige feel beschikt, hierdoor krijgt u de speelervaring die een akoestische vleugel u ook biedt. Het instrument is uitgerust met de laatste geluidsmodule, gecombineerd met een nieuw ontworpen mechanisme en een geavanceerd 6.1 multichannel geluidssysteem.

Onnavolgbaar geluid

Het geluid van de Roland GP-609 is prachtig, dit dankzij de SuperNATURAL Modeling die Roland aan dit prachtige instrument heeft meegegeven. Dit zorgt ervoor dat het klankproces van een akoestische piano volledig wordt nagebootst, waardoor het geluid van de Roland GP-609 levensecht is. SuperNATURAL Modeling creëert de rijke en complexe klank die een akoestische piano voortbrengt. Het prachtige geluid van deze digitale vleugel wordt prachtig weergegeven door de speciaal ontworpen 6.1 multichannel audio-technologie die deze vleugel heeft. Hierdoor komt het geluid van de GP-609 op het niveau van reguliere, akoestische piano's. Daardoor komt de Roland GP-609 tot zijn recht in zowel grote als kleine ruimtes.

Klavier

De Roland GP-609 beschikt over een klavier dat opgebouwd is uit hout en kunststof. Daardoor biedt het klavier van de Roland GP-609 u een aanslag die voelt alsof u een akoestische piano bespeelt. De verschillende aanslagniveaus stellen u in staat om elke nuance in uw pianospel weer te geven. De meest veeleisende pianisten zullen de Roland GP-609 dan ook bestempelen als een genot om te mogen bespelen.

Digitale voordelen

Digitale voordelen, daarvan heeft de Roland GP-609 er genoeg. Waar een akoestische piano steeds weer prijzig onderhoud behoeft, is dit bij deze digitale vleugel totaal overbodig.  Daarnaast biedt de Roland GP-609 de mogelijkheid om, dankzij een ingebouwde Bluetooth-verbinding, muziek te streamen via het geluidssysteem van de GP-609. Hierdoor kunt u meespelen met uw favoriete songs. Dit gaat via de gratis Piano Partner 2-app die Roland hiervoor speciaal op de markt heeft gebracht. Verder kunt u direct uw spel opnemen en heeft u een USB-poort tot uw beschikking waarmee u muziek kunt afspelen op uw vleugel. Door de verschillende tonen (orgel, strings e-piano’s en meer) die zijn meegeleverd, hoeft u zich nooit te vervelen tijdens het bespelen van deze vleugel.

 

De accessoires die zijn afgebeeld dienen ter illustratie en kunnen los worden besteld.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter, netsnoer voor adapter, hoofdtelefoonhaak, lessenaar, Bladmuziek "Roland Classical Piano Masterpieces"
Gewicht 148,0 kg
Diepte 150,1 cm
Breedte 144,5 cm
Hoogte 156,9 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur wit hoogglans
Polyfonie 384
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC In, Input jacks mini stereo, Output (L/Mono, R), USB A/B, 2x phone jacks, bluetooth 3.0 (audio),
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Aantal klanken 319
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 1 x 20W + 2 x 12W + 2 x 11W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043201