NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Roland HP-305 SB digitale piano

Uitverkocht
Roland HP-305 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

De Roland HP-305. Hoogwaardige piano in een stijlvolle, maar compacte ombouw. Geluid en respons zijn het resultaat bij de Roland HP-305 van onze diepgaande studie van akoestische vleugels. Zijn sober en tegelijk tijdloze uitstraling heeft dezelfde geweldige klasse uit als een akoestische piano. De HP-305 is de middenklasser van de nieuwe HP-serie met een verrassend compact voorkomen.

Oostendorp Muziek is op het gebied van digitale piano’s uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Zijn versterkingssysteem is perfect op de superieure SuperNATURAL Piano-klankbron afgestemd en zorgt dus voor een prettige en ruimtelijke weergave, die dicht tegen de klankspreiding van een akoestische vleugel aanleunt. Ook het PHA II Ivory Feel-klavier met drukpunt straalt één en al realisme en expressiviteit uit. Dankzij de half inschuifbare klavierklep en de 3 traditioneel ogende pedalen ziet dit instrument er bovendien zeer “akoestisch” uit.

Deze piano is voorzien van:

  • een metronoom
  • en een 3-sporen recorder voor het beluisteren van muziek en het instuderen van nieuw repertoire.

Indien gewenst, kunt u zich tijdens het spelen laten begeleiden door de interne stukken, in de handel verkrijgbare muziekbestanden en zelfs uw favoriete audio-cd’s.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 57,5 kg
Diepte 44,8 cm
Breedte 138,7 cm
Hoogte 86,7 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P003343