NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Roland HP704 PE digitale piano

De HP-704 Polished Ebony is een prachtige home piano van Roland met een sterk overtuigend SuperNATURAL pianogeluid en veel handige functies, waaronder de bluetooth-verbinding in combinatie met speciale apps. Daarnaast heeft de HP-704 een indrukwekkend Acoustic Projection speakersysteem dat een prachtige geluidservaring geeft en een hoogwaardig PHA-50 klavier. De Roland HP704 digitale piano is een hoogwaardige, maar betaalbare home piano geschikt pianisten van alle niveau's en bovendien ook mooi voor het hele gezin. In de HP-700 serie heeft Roland ook de HP702 uitgebracht. 

Banner digitale piano Oostendorp zwart

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 2.899,00
€ 2.199,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 89,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 60,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 20,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
beleef
Roland HP704 PE digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De HP-704 Polished Ebony is een prachtige home piano van Roland met een sterk overtuigend SuperNATURAL pianogeluid en veel handige functies, waaronder de bluetooth-verbinding in combinatie met speciale apps. Daarnaast heeft de HP-704 een indrukwekkend Acoustic Projection speakersysteem dat een prachtige geluidservaring geeft en een hoogwaardig PHA-50 klavier. De Roland HP704 digitale piano is een kwalitatief hoogstaande, maar betaalbare home piano geschikt pianisten van alle niveau's en bovendien ook mooi voor het hele gezin. In de HP-700 serie heeft Roland ook de HP702 uitgebracht. 

Acoustic Projection

De vier ingebouwde speakers van deze Roland digitale piano zijn zo geplaatst en geoptimaliseerd dat u een prachtig ruimtelijk en realistisch geluid krijgt wanneer u piano speelt. Het geavanceerde akoestische projectiesysteem geeft u sprankelende hoge tonen en een warme diepe bas over het gehele dynamische bereik van de HP704 piano.

PHA-50 klavier

Het responsive PHA-50 klavier is in staat om op elke aanraking te reageren en om te zetten in een prachtige dynamische klank. Het klavier geeft u alle controle over het geluid van de piano. De toetsen zijn gemaakt van een duurzame samensmelting van hout en kunststof elementen en heeft de vertrouwde touch van een akoestische piano.

Perfecte piano voor lerende pianisten

Roland heeft zich met de HP-704 in meerdere mate gericht op de lerende pianist, extra rekening houdend met kinderen. De Roland HP704 digitale piano kan lerende pianisten niet alleen prikkelen, maar ook aan het spelen houden met haar mooie klank, ingebouwde functies en de Piano Every Day app (lees hieronder meer). De expressieve klanken en het responsieve klavier voldoen ruim aan de eisen voor een digitale lespiano. De educatieve mogelijkheden van de app zorgen voor een leuke leerervaring en motiveren om te blijven spelen en nieuwe dingen te leren. De optie om een hoofdtelefoon te gebruiken zorgt dat er nooit hinder is van deze Roland digitale piano. De bluetooth-verbinding kunt u ook gebruiken om de piano om te toveren in een hoogwaardig home entertainment systeem en uw favoriete muziek af te spelen.

Overtuigende digitale piano-ervaring

De Roland HP704 digitale home piano benadert de klank van een originele akoestische piano dankzij Roland’s SuperNATURAL Piano Modeling toongenerator. Naast mooie pianogeluiden heeft u nog veel meer om uit te kiezen, de HP 702 heeft in totaal maar liefst 324 tonen aan boord. Daarnaast kunt u zelf het karakter van het pianogeluid aanpassen met de Piano Designer app waarmee u parameters zoals Demper Resonantie, Key Off Noise en Toonkarakter kunt veranderen. Ook met een hoofdtelefoon klinkt het bijna alsof u in een concertzaal speelt dankzij ruimtelijke de Headphones 3D-functie.

App: Piano Every Day

De nieuwe Piano Every Day app van Roland maakt deze piano een nog betere digitale piano voor beginners en lerende pianisten. De app moedigt op een leuke manier aan om meer te spelen en geeft u toegang tot veel bladmuziek dankzij de geïntegreerde Sheet Music Direct functie. Sheet Music Direct heeft meer dan 70.000 pianostukken, van klassiek en jazz tot film-soundtracks en pop waar u gemakkelijk doorheen kunt bladeren en muziek naar keuze kunt kopen. Daarnaast heeft de app functies om u te helpen leren piano spelen. Met maar vijf minuten gerichte training per dag kan de app u al helpen om uw spel te verbeteren. Of leer met het One Week Master-programma in zeven dagen tijd een muziekstuk te spelen. De app kan ook opnames maken die u op uw apparaat kunt afspelen en u kunt een tijdlijn bijhouden waarin u kunt zien hoeveel u speelt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Handleiding, Roland Masterpieces muziekboek, adapter, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 61,0 kg
Diepte 46,8 cm
Breedte 137,7 cm
Hoogte 111,3 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 384
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon (jack en mini jack), Input (stereo mini jack), Output (L/MONO,R), USB-A, USB-B, Blueto
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Ambience, Brilliance
Aantal klanken 324
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Modeling
Vermogen 2 x 25W + 2 x 5W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display OLED-display
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043623