page-loader-icon

Shure SM 58SE microfoon

Neem contact op voor de levertijd.
Shure SM 58SE microfoon is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >

Meer Informatie

De Shure SM 58SE is de meeste gebruikte zangmicrofoon. De elementen die zitten verwerkt in deze microfoon zorgen voor een een hoge geluidskwaliteit en geeft extra stevigheid aan de microfoon. Zo kunt u deze microfoon inzetten voor verschillende gelegenheden.

Deze dynamische zangmicrofoon is zeer geschikt voor studio’s en live gebruik. De microfoon behoort tot de professionele microfoons, dat kunt u horen aan de microfoon, maar ook aan de gebruikers. Die zijn meestal heel erg enthousiast over de Shure SM 58SE. Vooral het frequentiebereik van de microfoon is zeer breed. Shure kan wel stellen dat ze de standaard hebben verhoogd van de professionele microfoons.

De nieuwe sferische filter zorgt ervoor dat wind- en ademgeluiden worden verminderd. Daarnaast is de microfoon zeer stevig en maakt het hem handig om te vervoeren zonder dat er iets aan kapot gaat. Ook is er aan de veiligheid gedacht, met de shockmount. Dit zorgt ervoor dat u geen shock zal kunnen krijgen van de microfoon bij kortsluiting. Al met al is deze dynamische microfoon de ideale microfoon voor de professionele vocalisten of studiogebruikers.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom nee
Productstatus Nieuw
Merk Shure
Garantie 3 jaar
Artikelcode P010818