Herfstactie: ontvang €500 extra herfstvoordeel op alle Sebastian Steinwald piano's en vleugels!


Yamaha Arius YDP-144 R digitale piano

De Yamaha YDP-144 Rosewood digitale piano is de opvolger van de populaire YDP-143 en heeft wederom vele mooie eigenschappen voor een leuke prijs, waardoor deze elektrische piano zeer geschikt is voor beginners. De YDP-144 heeft samples van hoge kwaliteit, een gewogen GHS klavier en leuke extra's dankzij de mogelijkheid om de piano met apps te verbinden.

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Flowkey is een populaire pianoapp om piano mee te leren spelen.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha Arius YDP-144 R digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 159,00
(u bespaart € 50,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 10,00)
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
beleef
Yamaha Arius YDP-144 R digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Yamaha YDP-144 Rosewood digitale piano is de opvolger van de populaire YDP-143 en heeft wederom vele mooie eigenschappen voor een leuke prijs, waardoor deze elektrische piano zeer geschikt is voor beginners. De YDP-144 heeft samples van hoge kwaliteit, een gewogen GHS klavier en leuke extra's dankzij de mogelijkheid om de piano met apps te verbinden.

CFX concertvleugel in uw YDP-144

Speciaal voor de vernieuwe piano’s in de Arius-serie heeft Yamaha haar vlaggenschip, de CFX concertvleugel van 275 cm, opnieuw gesampled met de allerbeste technieken. De CFX klinkt ook op de YDP 144 prachtig vol met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Naast de CFX heeft de YDP144 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. Ook heeft de piano een Duo Modus, een metronoom, een recorder en kunt u de geluiden combineren voor een gelaagd effect met bijvoorbeeld piano en strings.

Graded Hammer Standard klavier

Deze digitale piano van Yamaha is uitgerust met het GHS klavier om u een zo authentiek mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent.

Smart Pianist app

U kunt de Yamaha YDP144 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee!

Flowkey Premium

Bij de aankoop van dit Yamaha instrument kunt u 3 maanden gratis Flowkey Premium van Yamaha krijgen. Met de Yamaha Flowkey app heeft u de mogelijkheid piano te leren op uw eigen tempo en uw favoriete liedjes te leren. 

De app beschikt over een grote catalogus aan interactieve liedjes, cursussen en tutorials. Hierbij krijgt u directe feedback over uw pianospel en wordt u vooruit geholpen. De app is ideaal voor beginners maar ook zeker geschikt voor herbeginners en gevorderden. Registreer uw product op de Yamaha website en u ontvangt uw Flowkey-voucher.

Meer uit de Yamaha Arius YDP-serie

In dezelfde lijn als de YDP-144 heeft Yamaha ook de YDP-164 en YDP-S54 uitgebracht. Beide digitale piano's hebben speakers met wat meer kracht dan de YDP-144 voor de pianist die op zoek is naar een iets steviger geluid. Ook zijn de klavieren van beide piano's uitgerust met een synthetische ivoren en ebbenhouten toplaag voor een authentiek gevoel. De YDP S54 is daarnaast een extra slanke uitvoering van de Arius digitale piano voor de pianist met wat minder ruimte of een voorkeur voor het strakke design van de YDPS54.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires adapter, handleiding, 550 Classical Music masterpieces' (bladmuziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding)
Gewicht 38,0 kg
Diepte 42,2 cm
Breedte 135,7 cm
Hoogte 81,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 192
Opslag Intern
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, USB to Host
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb (4 (types), IAC, Stereophonic Optimizer, Damper Resonance
Aantal klanken 10
Aantal toetsen 88
Toongenerator Yamaha CFX
Vermogen 2 x 8W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043558