Yamaha digitale piano | Elektrische piano yamaha

Digitale piano Yamaha

Er zijn diverse merken: waarom zou u voor een Yamaha digitale piano kiezen? De digitale piano's van Yamaha staan voor degelijkheid en een natuurlijke klank. Ze klinken realistisch en hebben een vol geluid. De digitale Yamaha piano's staan opgesteld in onze showroom, maar zijn ook te bestellen via onze webshop. Klik hier als u op zoek bent naar een akoestische Yamaha piano.

Bekijk Yamaha digitale piano's

Waarom kiezen voor een Yamaha elektrische piano?

Yamaha heeft jarenlange ervaring en maakt naast digitale piano's ook akoestische instrumenten. Dit vertaalt zich in digitale piano's die aanvoelen als een akoestisch instrument en ook zo klinken. Dit maakt een Yamaha digitale piano een uitstekend instrument voor de studerende pianist. 

Over Yamaha

Yamaha is van oorsprong een bedrijf dat orgels, piano’s en vleugels bouwde. Oprichter Torakusu Yamaha werd geboren in 1851 in Japan. Hij had grote interesse in techniek en studeerde voor uurwerkmaker. Hij kwam echter te werken bij een werktuigbouwbedrijf en werd in 1887 toevallig gevraagd om een Amerikaans harmonium, een soort orgeltje, te repareren. Torakusu Yamaha raakte zo gefascineerd door het instrument dat hij er zelf een besloot te bouwen. Vervolgens richtte hij in 1889 de Yamaha Organ Manufacturing Company op, het bedrijf dat is uitgegroeid tot het Yamaha dat u nu kent. De digitale tak van Yamaha ontstond rond 1980 en boekte al gauw succes met onder andere de nu nog lopende Clavinova serie en de eerste stage piano’s van de CP-serie. Tegenwoordig is Yamaha de grootste instrumentenbouwer met een productie van 130.000 piano’s per jaar.

Een breed assortiment

Yamaha heeft een breed assortiment digitale piano's. Van compacte modellen geschikt voor beginners tot uitgebreide instrumenten met houten toetsen in een compleet meubel, Yamaha biedt u veel keus. Probeer ze uit in onze showroom in Wezep of bekijk ons assortiment op de website.

Yamaha digitale piano YDP-serie

De YDP-serie zijn de beginners piano's, maar beschikken ook over een volledig aanslaggevoelig klavier en een goede klank.

Yamaha digitale piano CLP-serie

De CLP-serie staat ook wel bekend als de Clavinova-serie. Deze piano's zijn uitmuntend qua kwaliteit en mogelijkheden en hebben een vollere klank dan de YDP-serie.

Lees hier meer informatie over de Clavinova piano's van Yamaha.

Digitale piano Yamaha CVP-serie

De CVP-serie is eigenlijk een verhaal apart. Deze piano's beschikken naast een prachtige pianoklank over extra functies die normaal gesproken alleen op keyboards te vinden zijn.

Elektrische piano Yamaha Avant Grand serie 

De Avant Grand serie is de absolute top onder de digitale piano's van Yamaha. Deze piano's beschikken over een echt vleugelmechaniek. Hierdoor is de aanslag gelijk aan een akoestisch instrument.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

Digitale Piano
rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg