page-loader-icon

Yamaha Arius YDP-163 R digitale piano

De Yamaha Arius YDP-163, opvolger van de bekende YDP-162, is op dit moment één van de betere beginnerspiano’s. Met een topklasse Graded Hammer 3-klavier en de  hoogwaardige Pure CF-soundengine weet deze piano niet alleen beginnende pianisten te inspireren, maar kan deze piano zelfs ervaren pianisten bijhouden!

Lees verder >
Slechts 1-2 werkdagen
€ 1.294,00
€ 980,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Klassiek DR (velours zitting)
Amadeus Beethovenbank Klassiek DR (velours zitting)
+ € 79,95
(u bespaart € 49,05)
Amadeus VL-300 YB vleugellamp
Amadeus VL-300 YB vleugellamp
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
Amadeus VL-300 B vleugellamp
Amadeus VL-300 B vleugellamp
+ € 69,95
(u bespaart € 29,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
beleef
Yamaha Arius YDP-163 R digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Yamaha Arius YDP-163 R

De Yamaha Arius YDP-163 is onderdeel van de YDP-serie die zich vooral richt op de beginnercategorie. Dit model, de YDP-163, is in de serie één van de betere piano’s. De digitale piano beschikt over een uitstekend functionerend Graded Hammer 3-klavier en over een Pure CF-soundengine. Het instrument is dus een uitstekend voor de beginnende pianist, maar gaat nog lang mee voor de snel vorderende pianist. Voor de piano is de ‘Digitale Piano Controller’-app ontwikkeld, die bruikbaar is voor iOS-apparaten. De YDP-163 beschikt daarmee over een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee u makkelijk instellingen aanpast en bijvoorbeeld uw eigen spel kunt opnemen. Kom gerust eens langs in de winkel om hem de piano te bespelen.

Ongekend rijke klankbron

Yamaha draait al jaren mee in de top van de digitale piano’s. In de klanken van de YDP-163 is dat goed terug te horen. Met de Pure CF-klankopwekking hoort u een combinatie jarenlange expertise en de nieuwste samplingtechnologie. Hierbij is een grote vleugel, de Yamaha CFIIIS, opgenomen en verwerkt in de sample. Een rijke pianoklank en een concerthal waardige nagalm zijn het prachtige resultaat. De werking van de pedalen is gelijk aan die van een vleugel, waarbij ook halfpedaal-gebruik tot de mogelijkheden behoort. Wanneer u met hoofdtelefoon het instrument bespeelt, lijkt het alsof het geluid uit de kast komt door de Stereophonic Optimizer-techniek.

Realistisch klavier

Het toucher van deze digitale piano doet met haar 88 toetsen Graded Hammer 3-klavier veel denken aan een akoestische piano. De YDP-163 is hierin sterk verbeterd ten opzichte van de YDP-162, die beschikte over een Graded Hammer-klavier. De driesensorenconfiguratie zorgt voor een speelervaring met een nauwkeurige waarneming van uw spel.Het klavier heeft bij de lagere octaven een zwaardere aanslag dan bij de hogere octaven. De witte toetsen van de Yamaha YDP-163 zijn voorzien van een synthetisch ivoren laag, die wegglijdende vingers voorkomen.

Voor verdere vragen kunt u terecht bij onze specialisten in de winkel. U bent van harte welkom!

LET OP: de getoonde pianobank is optioneel verkrijgbaar.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires adapter, handleiding, 50 Greats for the Piano' (muziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding)
Gewicht 42,00 kg
Diepte 42,20 cm
Breedte 135,70 cm
Hoogte 84,90 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 192,00
Opslag Intern
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI (In, Out), USB aansluiting (In / Out)
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb (4 (types), IAC
Aantal klanken 10,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CF Sound Engine
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P042523