page-loader-icon

Yamaha Arius YDP-S34 B digitale piano

De YDPS34 heeft een slank en compact design en is perfect voor de startende pianist of wanneer u niet zoveel ruimte heeft voor uw piano. Yamaha heeft al zijn expertise op gebied van akoestische piano’s in deze digitale piano gestopt voor een zo authentiek mogelijke akoestische ervaring met het GHS klavier, prachtige concertvleugel samples en een polyfonie van 192 tonen.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 998,00
€ 823,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Amadeus Beethovenbank Elise PE (skai zitting)
Amadeus Beethovenbank Elise PE (skai zitting)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
Entrada HPN-10 hoofdtelefoon
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
Amadeus HPN-20 hoofdtelefoon
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)

Meer Informatie

Yamaha YDP S34 Black digitale piano

Een mooie toevoeging aan de bekende Arius serie van Yamaha is de YDP-S34 digitale piano. De YDPS34 heeft een slank en compact design en is perfect voor de startende pianist of wanneer u niet zoveel ruimte heeft voor uw piano. Yamaha heeft al zijn expertise op gebied van akoestische piano’s in deze digitale piano gestopt voor een zo authentiek mogelijke akoestische ervaring met het GHS klavier, prachtige concertvleugel samples en een polyfonie van 192 tonen.

Krachtige geluiden

De YDP-S34 bevat samples van een van de beste concertvleugels van deze tijd waaronder Yamaha’s vlaggenschip, de CFX Concert Grand Piano. Deze vleugel heeft de samples geleverd voor de YDP-S34 zodat u uw woonkamer kunt omtoveren in een concertzaal. En het geluid klinkt nog mooier dankzij Key-Off samples en String Resonance. Key-Off samples reproduceren waarheidsgetrouw de verandering in het geluid die een akoestische piano maakt wanneer u uw vinders van de toetsen haalt. Speelt u dus staccato of legato, dan zit er een subtiel verschil in de klank. String Resonance verbetert de ervaring nog meer door het resoneren (meetrillen) van de niet-aangeslagen snaren na te bootsen net als bij een echte akoestische piano.

Authentieke akoestisch gevoel

Het Graded Hammer Standard (GHS) klavier van de Yamaha YDP-S34 geeft een zwaardere aanslag in de bastonen en een lichtere aanslag in de hoge tonen, gelijk aan een akoestische piano. Het vernieuwde design van de speakers zorgt er ook nog eens voor dat het geluid van lage tot hoge tonen altijd zeer krachtig is voor een betere ervaring van het geluid.  

Een nieuwe hoofdtelefoon ervaring

Met de Stereophonic Optimizer kun je de YDP-S34 bespelen met hoofdtelefoon zonder dat u daarmee op de geluidskwaliteit of de ervaring hoeft in te leveren. Het geluid van de piano wordt namelijk zo gevormd dat het lijkt alsof u gewoon achter de piano zit te spelen en geen hoofdtelefoon op hebt.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires adapter, handleiding, 50 Greats for the Piano' (muziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding), gebruikersregistratie van mijn Yamaha-product
Gewicht 35,90 kg
Diepte 29,60 cm
Breedte 135,30 cm
Hoogte 79,20 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192,00
Opslag Intern
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, USB aansluiting (to host)
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten New Reverb en New Damper Resonance
Aantal klanken 10,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator Pure CFX Sound Engine
Vermogen 2 x 8W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043181