Yamaha Arius YDP-S54 B digitale piano

De Yamaha YDP-S54 Black digitale piano is een compacte digitale piano met een prachtig slank design zodat ook de pianist in een krappe studentenkamer of met een kleinere woonruimte de kans krijgt om te genieten van al het moois wat pianospelen te bieden heeft. Deze opvolger van de populaire YDP-S52 heeft wederom vele fijne eigenschappen voor een leuke prijs, wat deze elektrische piano extra geschikt maakt voor beginners. De YDP-S54 is van binnen hetzelfde als de YDP-164; de piano heeft samples van hoge kwaliteit, een gewogen GH3 klavier en leuke extra's dankzij de mogelijkheid om de piano met apps te verbinden.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha Arius YDP-S54 B digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten
beleef
Yamaha Arius YDP-S54 B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

CFX concertvleugel in uw YDP-S54

Speciaal voor de vernieuwe piano’s in de Arius-serie heeft Yamaha haar vlaggenschip, de CFX concertvleugel van 275 cm, opnieuw gesampled met de allerbeste technieken. De CFX klinkt ook op de YDP S54 prachtig met een diepe bas en sprankelende hoge tonen. Het geluid van de piano klinkt vol dankzij de krachtige ingebouwde speakers.

Naast de CFX heeft de YDPS54 nog 9 sounds om mee te variëren en 3 effecten (reverb, damper resonance en string resonance) om details aan uw geluid toe te voegen. De geluiden van de piano kunt combineren, zodat u een gelaagd effect kunt creëren met bijvoorbeeld piano en strings. Ook heeft de piano een metronoom aan boord en kunt u samen spelen op de piano dankzij de Duo Modus.

Graded Hammer 3 klavier

Deze digitale piano van Yamaha is uitgerust met het GH3 klavier om u een zo authentiek mogelijke piano-ervaring te bieden. Het 88 toetsen tellende klavier heeft net als een akoestische piano een zwaardere aanslag in de lagere noten en een lichtere aanslag bij de hogere tonen. Deze eigenschap geeft u het gevoel op een akoestische piano te spelen en is essentieel als u een beginnende of lerende pianist bent. Het klavier is daarnaast ook uitgerust met synthetische ivoren en ebbenhouten beleg voor een authentiek gevoel.

Smart Pianist app

U kunt de Yamaha YDPS54 digitale piano verbinden met een tablet of telefoon om gebruik te maken van de Smart Pianist app van Yamaha. Met de app kunt u onder andere de piano bedienen; andere geluiden kiezen, de metronoom gebruiken en opnames maken. Daarnaast kunt u uw favoriete muziek in de app zetten waarna de app hier de akkoordenprogressies van detecteert zodat u al uw lievelingsnummers kunt spelen. Daarnaast kunt u MIDI-files van songs in de app laden om de voordelen van digitale bladmuziek te ontdekken, zo scrollt de app bijvoorbeeld met u mee!

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires adapter, handleiding, 550 Classical Music masterpieces' (bladmuziekboek), Quick Operation Guide (beknopte handleiding)
Gewicht 40,0 kg
Diepte 30,9 cm
Breedte 135,3 cm
Hoogte 79,2 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192
Opslag Intern
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, USB to Host
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb (4 (types), IAC, Stereophonic Optimizer, Damper Resonance
Aantal klanken 10
Aantal toetsen 88
Toongenerator Yamaha CFX
Vermogen 2 x 20W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043563