Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Yamaha AvantGrand N1 PE digitale piano

De AvantGrand serie van Yamha staat voor een authentieke vleugelervaring, maar dan met digitale voordelen.

Lees verder >
Uitverkocht
Yamaha AvantGrand N1 PE digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 70,00)
+ € 69,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 39,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 109,00
(u bespaart € 80,00)

Meer Informatie

Als u opzoek bent naar een authentieke vleugelervaring maar niet de ruimte heeft voor een echte akoestische vleugel is een digitale piano zoals de Yamaha AvantGrand N1 wellicht het overwegen waard. Hoewel hij er uitziet als een piano, kan de Yamaha N1 echt een vleugel worden genoemd voor wat betreft het speelgevoel en uitstekende reactie op de aanslag. Met de perfecte integratie van akoestische en digitale technologie zet de Yamaha N1 een nieuwe standaard. 

Ruimtelijke klank

De vleugelklanken die speciaal voor de AvantGrand N1 zijn ontwikkeld, zijn gesampled op een geheel nieuwe wijze. Yamaha heeft de zangbodem niet benaderd als klankbron maar als draagvlak en daarom samples op vier plaatsen opgenomen. Het geluid krijgt een extra dimensie door het toevoegen van optimale midden- en achterposities van opnames naast de traditionele opnames rechts en links. Deze wijze van ruimtelijke akoestische sampling levert een voortreffelijke vleugelklank op, die bijna niet van echt is te onderscheiden.

Het beste klavier

De N1 beschikt over het mechaniek van een vleugel met dezelfde configuratie als een echte akoestische vleugel. De hamers van het mechaniek slaan ook in de N1 van onderen tegen de 'snaren' waardoor het mogelijk is om een zeer nauwkeurige gewichtsverdeling van de toetsen te maken voor perfecte balans. Hierdoor loopt het mechaniek heel soepel en speelt de Yamaha AvantGrand N1 heel prettig. De houtentoetsen en het degelijke vleugelmechaniek zorgen voor een authentieke speelervaring. De combinatie van verschillende sensoren om uw aanslag te registreren zorgt ervoor dat alle nuances van uw pianospel overgebracht worden in het geluid.

De Yamaha AvantGrand serie

De allerbeste digitale piano's van Yamaha, dat zijn de AvantGrand piano's. Naast de N1 zijn er in deze lijn ook de Yamaha AvantGrand N2 en N3X. De N2 beschikt onder andere ook nog over het Tactile Response System die de ervaring van de resonantie van de gehele piano simuleert. Het dichtst bij een geheel authentieke vleugel ervaring komt de N3X, deze digitale vleugel bootst zelfs de kleinste details van een akoestische vleugel na, tot aan het resoneren van het klankbord aan toe.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires handleiding, stroomsnoer
Gewicht 120,5 kg
Diepte 61,8 cm
Breedte 146,5 cm
Hoogte 99,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Yamaha
Garantie 5 jaar
Kleur zwart hoogglans
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen 2x Hoofdtelefoon, MIDI in/out, AUX in, AUX out, USB to DEVICE
USB-audio nee
Opnamefunctie MIDI
Effecten Reverb
Omschrijving klanken Grand Piano 1/2, E. Piano 1/2, Harpsichord
Aantal klanken 5
Aantal toetsen 88
Toongenerator Spatial Acoustic Sampling
Vermogen 1 x 25W + 5 x 30W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P006798