Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Yamaha PSR-S910 keyboard

Uitverkocht
Yamaha PSR-S910 keyboard is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Ja, opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Met de verschillende begeleidingsstijlen die de Yamaha PSR-S910 biedt, kunnen keyboardspelers snel en gemakkelijk een complete sound krijgen. De krachtige Music Finder maakt het zelfs mogelijk om het hele keyboard in te stellen door een van de duizenden voorgeprogrammeerde liedjes te selecteren. Stijl, tempo, variatie en rechterhand-stemmen worden gelijk ingesteld zodra u een titel selecteert. Het kan niet sneller of simpeler.

De PSR-S910 kan keyboardspelers laten klinken of ze worden ondersteund door ’s werelds beste musici, en dit alles met één druk op de knop en het aanslaan van een enkel akkoord. Super Articulation Voices geeft snaar- en blaasinstrumenten expressiviteit die eerder onbereikbaar was op een toetsenbord. Voeg daar aan toe een luxe 7.7" kleurenscherm en proffesionele opties zoals het opnemen van audio via USB en het afspelen van MP3 bestanden, en u heeft een Arranger Workstation keyboard die enkel kan concurreren met professionele instrumenten.

De PSR-S910 wordt geleverd inclusief 5 workshop dvd’s en een eersteklas 4GB USB-stick inclusief softwarepakket met 64 midisongs met textdata, 16 nieuwe styles, 80 registraties.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 11,0 kg
Diepte 43,3 cm
Breedte 100,3 cm
Hoogte 14,8 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep ja
Merk Yamaha
Garantie 3 jaar
Artikelcode P005727