Banner-Marc-aanpassingen-Henk-v6-klein

Accessoires

Nieuw in de webshop

Accessoires

Muziekcentrum Oostendorp heeft een ruim assortiment piano's, digitale piano’s, vleugels, orgels en synthesizers. Al deze instrumenten hebben vaak hun eigen accessoires. Dit varieert van eenvoudige krukjes tot zeer complexe MIDI pedalen. Bij ons vindt u altijd het accessoire dat bij uw instrument past!

Voorraad Accessoires

Het is onze bedoeling om zoveel mogelijk van de accessoires die u op onze website aantreft ook in onze winkel op voorraad te hebben. Als u bij ons in de winkel wilt komen voor een bepaald model, dan is het verstandig om eerst te informeren of het accessoire nog voorradig is. Onze specialisten zullen u van professioneel advies voorzien. Het is onze bedoeling dat u het accessoire vindt dat precies bij uw instrument en wensen past.

Service van Muziekcentrum Oostendorp

Muziekcentrum Oostendorp levert kwaliteit voor een scherpe prijs. Onze specialisten stellen het instrument met zorg voor u af zodat u direct de optimale speelbaarheid ervaart. Ook na aanschaf van uw instrument staan wij voor u klaar! Vraag in de winkel naar meer informatie over onze uitgebreide service.


Muziekcentrum Oostendorp Stationsweg 1 Wezep Gelderland 038-3762954
https://www.oostendorp-muziek.nl 9,4 10 1918