page-loader-icon
Roland digitale piano


Roland digitale piano

U wilt een digitale piano kopen? Heeft u al gedacht aan de digitale piano van Roland? Deze piano is namelijk een van de beste digitale piano's die er op dit moment is. Hieronder vindt u alvast een greep uit ons assortiment. 

Waarom een Roland digitale piano?

Er zijn veel pianomerken op de markt. Een Roland piano onderscheidt zich van andere merken door de volgende unieke kenmerken:

Een Roland piano heeft een warme klank

In tegenstelling tot veel andere digitale piano's onderscheidt een Roland piano zich door de opvallende warme klank. Deze warme klank wordt gegenereerd door de SuperNatural klankbron. Een Roland piano klinkt warmer dan een Yamaha piano omdat Roland ook samples maakt van meer romantisch gerichte pianomerken. Zoekt u een warme pianoklank, dan komt u al gauw bij een Roland piano uit.

Een Roland piano heeft een prettige en lichte aanslag

Een Roland piano geeft u het authentieke pianogevoel door de kwaliteit van de klavieren. In veel Roland piano's is een Ivory Feel klavier ingebouwd. Dit betekent dat de toetsen aanvoelen als ivoren toetsen van een echte piano.

Roland digitale piano

Een stijlvol meubel

U kunt bij Roland kiezen uit een digitale piano met een strak meubel, maar ook uit meer traditionele piano modellen. Bent u geïnteresseerd in de Roland digitale piano's? Hieronder hebben wij alvast een greep uit ons assortiment gepresenteerd.

Over het merk Roland

Roland, opgericht in 1972 in Japan, heeft al decennia lang een grote invloed op de muziekwereld met de hoogwaardige instrumenten die zij produceren. Meerdere Roland instrumenten zoals de eerste synthesizer genaamd SH-1000 en Juno-106 synthesizer hebben inmiddels een haast legendarische status. Roland is uitgegroeid tot een belangrijke wereldspeler en u zult ook bij grote artiesten regelmatig instrumenten van Roland op het podium kunnen zien. Naast digitale piano’s en synthesizers produceert Roland ook orgels, keyboards, (bas)gitaren, drumstellen en professionele audio.


Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Page tags :

rosler
rippen
ibach
hupfeld
august forster
petrof
schimmel
bluthner
sauter
Grotrian Steinweg