U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Johannus One BK orgel keyboard

Op het eerste gezicht lijkt dit orgel vooral op een keyboard en dat is precies de kracht van dit instrument. Met zijn compacte afmetingen en lage gewicht van slechts 14 kg kan de Johannus One gemakkelijk meegenomen worden naar podia, koor- en orkestrepetities. 

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 2.295,00
€ 1.995,00
beleef
Johannus One BK orgel keyboard
Bekijk de video

Meer Informatie

Johannus is een compleet nieuwe weg ingeslagen met hun nieuwste orgel: de Johannus One. Op het eerste gezicht lijkt dit orgel vooral op een keyboard en dat is precies de kracht van dit instrument. Met zijn compacte afmetingen en lage gewicht van slechts 14 kg kan de Johannus One gemakkelijk meegenomen worden naar podia, koor- en orkestrepetities en ga zo maar door. Niet alleen buiten de deur is de Johannus One erg praktisch. Ook in huis is het een ideale muziekpartner in ruimtes, waar een conventioneel orgel te groot zou zijn.

De organist in het middelpunt

Waar de Johannus One verschilt met een 'gewoon' keyboard, is dat het uitgangspunt de organist is. In plaats van allerlei ritmebegeleidingen en slechts enkele vaste orgelpresets, bevat de One maar liefst 5 complete orgels. U kunt hierin kiezen tussen Duitse, Engelse, Franse en Amerikaanse stijl of de standaard dispositie. In totaal bevat de Johannus One 80 stemmen van zeer hoge kwaliteit. Deze zijn te bedienen middels de 16 tabregisters, waarmee ook het klavier opgedeeld kan worden in Manuaal 1 & 2 plus pedaal. Om uw spel te verrijken en te variëren, zijn er nog eens 34 solo- en orkeststemmen tot uw beschikking. En waar de meeste keyboards slechts 61 toetsen hebben, is de Johannus One uitgerust met 76 aanslaggevoelige toetsen, waardoor u aan speelruimte geen gebrek zult hebben.

Onbeperkte polyfonie

Ook wat technologie, extra mogelijkheden en aansluitingen betreft is de Johannus One helemaal up-to-date. Johannus heeft bij dit orgel extra lange samples gebruikt met lengtes tot wel 15 seconden en met onbeperkte polyfonie zijn plotseling wegvallende tonen verleden tijd. Hoogwaardige DSP versterking en reverbs geven de klank hun finishing touch. U kunt uw spel in meerdere lagen opnemen met de ingebouwde audio recorder en uw opnames direct op USB-stick plaatsen. Ook kunt u het orgel via USB aansluiten op uw computer of tablet en met de stereo audio uitgang kunt u de Johannus One elke denkbare geluidsinstallatie aansluiten.

Nu in de showroom

De Johannus One staat speelklaar opgesteld in onze showroom in Wezep, waar u alle gelegenheid hebt om uzelf te overtuigen van de kwaliteiten en mogelijkheden van dit fantastische instrument. Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar voor verdere uitleg. U bent van harte welkom.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires lessenaar, handleiding, AC adapter, USB LED lamp
Gewicht 14,0 kg
Kleur zwart
Opgesteld in de showroom ja
Productstatus Nieuw
Merk Johannus
Garantie 3 jaar
Hoogte 13,0 cm
Breedte 111,6 cm
Diepte 33,5 cm
Artikelcode P042844