page-loader-icon

Roland DP90SE PE digitale piano

Neem contact op voor de levertijd.
Roland DP90SE PE digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Roland DP90S-E PE

De DP90S-E PE is een nieuwe digitale piano van Roland, welke door het prachtige compacte design en sterke performance een mooi instrument is voor in uw huiskamer. De zeer bekende en kwalitatief hoogwaardige SuperNATURAL klanken zijn natuurlijk opgenomen in deze digitale piano. De klankgenerator is dit jaar uitgebreid met de Dynamic Harmonic functie waar mee fortissimo speelstijl zeer authentiek wordt weergegeven. Niet alleen het volume, maar zeker ook de klankkleur.

Nieuw - Individual Note Voicing

De DP90-E brengt nog meer nieuwe features. Met de krachtige Individual Note Voicing-functie kunt u elke noot naar uw eigen persoonlijke wensen en smaak aanpassen. Met de unieke Headphone 3D Ambience effect is uw pianospel zelfs met hoofdtelefoon rijk en dynamisch. Met Apple iOS-apparaten kunt u gebruik maken van diverse Roland apps. Op deze manier is piano spelen nog leuker en interactiever. U kunt meespelen met uw favoriete songs en de DP90-E bedienen met uw iPad.

Nieuw - PHA4 klavier

Deze digitale piano is voorzien van het nieuwe PHA4 klavier, de opvolger van de PHA3 klavieren. De E in DP90-E staat voor de nieuwe generatie Roland klavieren. Deze nieuwe klavieren zijn voorzien van Ivory Touch en het Roland Escapement systeem, waarbij het authentieke pianogevoel zoveel mogelijk wordt nagebootst. Er zijn 3 verschillende PHA4 klavieren beschikbaar, de Standard, Premium en Concert. U kunt deze verschillende klavieren in de showroom uitproberen en het verschil ervaren. 

Klankkast DP90S-E PE

De DP90S-E PE is zeer gestroomlijnd, elegant, uitgevoerd in zwarthoogglans (polished ebony) en past in elk eigentijdse inrichting. De digitale piano beschikt over een sluitbare deksel. Kortom niet alleen prettig voor de ogen maar zeer zeker voor het gehoor. Een prachtige piano voor zowel de beginnende als gevorderde pianist.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, adapter + netsnoer, hoofdtelefoonhaak, stabilisator, kabelklemmen
Gewicht 48,40 kg
Diepte 65,20 cm
Breedte 151,40 cm
Hoogte 37,60 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 128,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC in, Input (stereo mini jack), Output jacks (L/Mono, R), USB to HOST, USB to DEVICE, Hoofdtelefoon
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Ambience, Brilliance, Piano designer (only for piano tones), Rotary Sepaker effect (only for organ t
Omschrijving klanken Grand piano (14), Upright piano (5), E.Piano (10), Strings (14), Other voices (307, incl. 8 drum set
Aantal klanken 350,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL
Vermogen 2 x 12W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LED
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040214