Ontvang tot wel 30% korting op verschillende producten tijdens de voorjaarsactie!


Roland HP-307 PE digitale piano

Uitverkocht
Roland HP-307 PE digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Het vlaggenschip met een perfect pianogeluid en een dito expressiviteit. Zowel de look als het geluid zijn weliswaar puur, natuurlijk en tijdloos, maar binnenin dit instrument zit de meest geavanceerde digitale pianotechnologie verwerkt. De HP-307 is de eerste Roland-piano met onze nieuwe SuperNATURAL Piano-klankbron, die borg staat voor een ongekende en ongehoorde klankkwaliteit, respons en expressiviteit. Dit is te danken aan traploze klankkleurwijzigingen in functie van uw aanslag en aan perfect natuurlijk uitstervende noten.

De HP-307 is uitgerust met ons PHA III klavier dat niet alleen een voorbeeldige respons heeft, maar ook veel beter snelle noten kan verwerken. De combinatie van het PHA III-klavier met de SuperNATURAL Piano-klankbron levert alvast een akoestisch perfecte weergave van alle nuances op. De HP-307 is beschikbaar in 3 uitvoeringen: hoogglans zwart, palissanderfineer en in niet minder stijlvol satijnzwart. De innovatieve “Individual Twin Piano”-functie laat twee pianisten toe los van elkaar op hetzelfde instrument te spelen. Dankzij de 3-sporen recorder kunt u de partij van de linker- of rechterhand apart uitschakelen en zelf spelen.

Muziekcentrum Oostendorp is op het gebied van digitale piano’s uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 78,5 kg
Diepte 52,9 cm
Breedte 141,7 cm
Hoogte 91,4 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur zwart hoogglans
Artikelcode P003345