SALE tot wel 30% korting


Roland HP-307 RW digitale piano

Uitverkocht
Roland HP-307 RW digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Een geweldige pianosound en een zeer natuurlijke expressie. U kunt genieten bij de nieuwe Roland HP307. Zowel van de buitenkant als de binnenkant is deze digitale piano een magistraal instrument. Met de meest geavanceerde technologieën en het natuurlijke en de tijdloze uitstraling van het instrument is het tot veel in staat. De nieuwe SuperNATURAL piano-klankbron staat garant voor een super hoge klankkwaliteit, een zeer goede respons en een zeer natuurlijke expressie.

Met het PHA III klavier kan het niet alleen een fijne respons geven, maar kan het ook beter en snelle noten verwerken. De combinatie van het klavier met de bijzondere piano-klankbron zorgt voor het ultieme speelgevoel. Daarnaast heeft u ook nog eens de keuze uit 3 verschillende uitvoeringen: zwart hoogglans, palissanderfineer en satijn zwart. Verder heeft deze digitale piano ook bijzondere functies. Speel met zijn tweeën dankzij de Individual Twin Piano functie of neem uw muziek op met de 3-sporen recorder.

Muziekcentrum Oostendorp is op het gebied van digitale piano’s uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 78,5 kg
Diepte 52,9 cm
Breedte 141,7 cm
Hoogte 91,4 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Artikelcode P003344