NU: Zomervoordeel weken | Tot wel 30% korting


Roland HP-307 SB digitale piano

Uitverkocht
Roland HP-307 SB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Niet opgesteld Thuisbezorging
Hilversum Niet opgesteld Thuisbezorging

Meer informatie

Meer Informatie

Het topproduct uit de Roland HP-300 serie, de Roland HP-307. Met een zeer natuurlijke klank en aanslag heeft Roland voor een uniek topproduct gezorgt. De binnen- en buitenkant zijn bijzonder te noemen. Het design heeft een tijdloze, maar zeer stijlvolle uitstraling. De binnenkant is zeer bijzonder vanwege zijn technologiën. Dit is de eerste piano die werkt met het SuperNATURAL piano-klankbron. Deze klankbron zorgt voor een enorm hoge kwaliteit aan geluid, maar ook aan respons en expresiviteit. Klankkleurwijzigingen lopen naadloos in elkaar over en daarbij sterven de noten zeer natuurlijk.

Dit instrument heeft nu de beschikking over het PHA III klavier, hiermee wordt de respons, maar ook de verwerking van de tonen beter. De combinatie van het klavier en de piano-klankbron zorgen voor een unieke speelervaring. Het echte pianogevoel krijgt u als u speelt op dit instrument, de akoestische piano staat voor u!

Ook beschikt deze digitale piano over een aantal zeer handige functies, zoals het spelen met 2 pianisten, verdeel het klavier in tweeën en neem uw samenspel op met de 3-sporige recorder.

Oostendorp Muziek is op het gebied van digitale piano’s uitgeroepen tot officieel Roland Technology Center! Dit houdt in dat wij kennis van zaken hebben en een uitgebreid assortiment speelklaar hebben staan, zodat u een optimale vergelijking kunt maken.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Gewicht 78,5 kg
Diepte 52,9 cm
Breedte 141,7 cm
Hoogte 91,4 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 1 jaar
Kleur zwart
Artikelcode P003346