page-loader-icon

Roland HP-504 CB digitale piano

Neem contact op voor de levertijd.
Roland HP-504 CB digitale piano is niet meer leverbaar. Bekijk hieronder de opvolger van dit product. Lees meer >
Beschikbare Varianten

Meer Informatie

Roland HP504 CB

De nieuwe HP serie van Roland zijn hoogwaardige digitale piano's, die ten opzichte van zijn voorgangers diverse nieuwe functies aan boord heeft. Als topfunctie heeft de HP504 CB (Contemporary Black) het nieuwe PHA-4 klavier meegekregen. Dit klavier is niet alleen extra stil, maar reageert ook extra subtiel op de kracht van uw aanslag. In combinatie met de SuperNATURAL klankbron ervaart u een zeer authentieke piano-ervaring. 

Klankkarakter van de HP504

Voor een zeer authentiek en natuurgetrouw pianospel heeft de HP504 de Dynamic Harmony functie ingebouwd gekregen. Deze functie houdt zeer nauwkeurig rekening met de verandering in klankkleur bij fortissimo-spel. Bovendien kunt u met de nieuwe Individual Note Voicing elke noot afstemmen op uw eigen voorkeuren op het gebied van volume, klankkarakter en toonhoogte. 

3D Ambience effect

Digitale piano spelen op de HP504 is echt een nieuwe belevenis. Door middel van de 3D Ambience effect kunt u nu zelfs met koptelefoon op genieten van zeer ruimtelijke en rijke pianoklanken. 

Oefenen is plezier!

Het wordt nu wel heel leuk om piano te leren spelen. Met de Free Piano Partner voor iPad kunnen uw kinderen op een leuke en leerzame manier hun pianospel verbeteren. Tevens maakt deze app het mogelijk om via uw tablet songs en klanken te selecteren in de HP504. Daarnaast gebruikt u de Air Performer app voor iOs devices om met uw favoriete nummers uit uw playlist mee te spelen. Kortom de nieuwe HP-serie van Roland is een geweldige keuze voor zowel de beginnende als gevorderde pianist. 

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires handleiding, Roland 60 Classical Piano Masterpieces (boek), adapter + netsnoer, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 51,50 kg
Diepte 42,90 cm
Breedte 138,70 cm
Hoogte 86,00 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 128,00
Opslag Intern, USB
Aansluitingen DC in, Input (stereo mini jack), Output jacks (L/Mono, R), USB to HOST, USB to DEVICE, Hoofdtelefoon
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en audio
Effecten Ambience, Brilliance, Piano designer (only for piano tones), Rotary Sepaker effect (only for organ t
Omschrijving klanken Grand piano (14), Uprgiht piano (5), E.Piano (10), Other voices (321, incl. 8 drum sets, 1 SFX set)
Aantal klanken 350,00
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL
Vermogen 12W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display LCD monochroom
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P040212