U bent van harte welkom: het liefst op afspraak

Roland Kiyola KF-10 KWX digitale piano

De KF-10 is een samensmelting van Rolands vooruitstrevende technologie en de ambachtelijke tradities van de meubelmakers van Karimoku. Samen hebben ze gestreefd naar een perfecte harmonie tussen design en functie met als resultaat een bijzonder krachtig instrument met een prachtige uitstraling.

Lees verder >
€ 4.837,00
€ 4.248,00
Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 39,95
(u bespaart € 59,05)
+ € 49,95
(u bespaart € 49,05)
+ € 159,00
(u bespaart € 40,00)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 79,05)
beleef
Roland Kiyola KF-10 KWX digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

Roland Kiyola KF10 Walnut (noten bruin)

De Roland Kiyola KF-10 is het product van een uitzonderlijke samenwerking tussen Roland en Karimoku (sinds 1940 het grootste bedrijf in houten meubels uit Japan). De KF-10 is een samensmelting van Rolands vooruitstrevende technologie en de ambachtelijke tradities van de meubelmakers van Karimoku. Samen hebben ze gestreefd naar een perfecte harmonie tussen design en functie met als resultaat een bijzonder krachtig instrument met een prachtige uitstraling. Het ergnomisch ontworpen bankje dat extra ondersteuning geeft aan uw rug wordt meegeleverd met de KF10.

Handgemaakt houten meubel

Het meubel van de Kiyola is volledig handgemaakt in Japan. Producent Karimoku staat bekend om zijn milieuvriendelijke productie en houtselectie. Het gebruikte hout is geheel natuurlijk en afkomstig van speciaal geselecteerde eiken of walnotenbomen met een laag gehalte van formaldehyde. Het gebruik van natuurlijk hout zorgt ervoor dat elke piano uniek is door de verschillende structuren en patronen van de gebruikte houtsoorten.

SuperNATURAL Piano Modelling

De piano-ervaring van de Kiyola KF-10 wordt overigens zeker niet aangetast door het buitengewone design van de piano. Ook in deze compacte houten behuizing heeft Roland de beroemde SuperNATURAL Piano modelling geluidsbron weten in te bouwen, dezelfde geluidsbron die de top-piano’s uit de LX en HP series ook bevatten. SuperNATURAL reproduceert waarheidsgetrouw het geluid van een akoestische piano door de complexe interacties tussen het geluid en de piano te simuleren. De diepte in het levendige geluid zal u versteld doen staan.

Vernieuwd PHA-50 klavier met houten toetsen

Het PHA-50 klavier bevat een zeer succesvolle combinatie van authentieke houten elementen met duurzame plastic onderdelen. Het klavier is licht en heeft daardoor een zeer prettige aanslag. Daarnaast hebben de toetsen een Ebony en Ivory toplaag op de respectievelijk zwarte en witte toetsen. Het gevoel van de toetsen aan uw vingers is hierdoor heel fijn en dit bevordert uw spel.

Bluetooth mogelijkheden

Ondanks zijn minimalistische uiterlijk heeft de Kiyola ook de moderne mogelijkheid tot verbinding via bluetooth. Door uw telefoon of tablet te verbinden met de piano kunt u gebruik maken van de beste muziek apps. Zo kunt u bijvoorbeeld Roland’s Piano Designer app gebruiken om de klank van de KF10 aan te passen aan uw eigen smaak of kunt u bladmuziek apps zoals piaScore en Sheet Music Direct gebruiken om uw favoriete pianostukken op een interactieve manier te oefenen. Daarnaast kunt u ook nog eens uw eigen muziek afspelen over de high-end speakers via de bluetooth wanneer u even niet speelt en muziek wilt luisteren.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Meegeleverde accessoires Bankje met vaste hoogte, handleiding, adapter en hoofdtelefoonhaak
Gewicht 33,0 kg
Diepte 33,7 cm
Breedte 139,6 cm
Hoogte 91,0 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in de showroom nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 384
Omschrijving klanken 3 x Grand Piano, 1 x Upright, 1 x E.Piano
Aantal klanken 6
Aantal toetsen 88
Toongenerator SuperNATURAL Piano Sound
Vermogen 2 x 30W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer Ivory Touch
Artikelcode P042620