Roland LX705 LA digitale piano

De Roland LX-705 is een compacte piano uit de LX-700 serie van Roland. Deze prachtige digitale piano biedt u een breed scala aan mogelijkheden.

Lees verder >
€ 2.885,00
€ 1.999,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Thuisbezorging
Hilversum Andere uitvoering Thuisbezorging

> Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 19,95
(u bespaart € 30,00)
+ € 49,95
(u bespaart € 29,05)
+ € 59,95
(u bespaart € 39,05)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)
+ € 79,00
(u bespaart € 10,00)

Meer Informatie

De Roland LX-705 is het kleinste model uit de nieuwe LX-700-serie. Ideaal wanneer u niet zoveel ruimte hebt voor een piano. Deze digitale piano biedt u een prachtige klank en een fijn, natuurgetrouw PHA-50 klavier.

Natuurgetrouwe klankopwekking

Roland maakt in de LX 700-serie gebruik van een geavanceerd klankopwekkingssysteem, PureAcoustic Piano Modeling. Het is door Roland zelf ontwikkeld en zorgt voor een verbeterde manier van klankopwekking. In voorgaande modellen werd gebruik gemaakt van samples, dit houdt in dat de tonen van een akoestische piano letterlijk zijn opgenomen, dit wordt bij de aanslag van een toets afgespeeld. Het probleem hiervan is dat het slechts beperkte mogelijkheden tot nuancering van uw spel geeft. Bij PureAcoustic Piano Modeling is dat anders, daar worden de klanken op het moment van aanslaan zelf gegenereerd op basis van de input die u geeft door uw spel. Hierdoor is elke nuance in aanslag hoorbaar! Deze technologie zorgt voor een expressiviteit die vergelijkbaar is met een akoestische piano.

Realistisch geluid

Het geluid van de LX-705 wordt weergegeven door een tweewegsysteem met 4 speakers (zie foto 2). Deze combinatie zorgt voor een mooie weergave van klanken in zowel hoge als lage tonen. De grotere broers van de LX-705 hebben een beter speakersysteem. Zo heeft de LX-706 een driewegsysteem met 6 speakers, en de LX-708 een vierwegsysteem met maar liefst 8 speakers. Deze extra speakers zorgen voor een klankafstraling die meer lijkt op die van een akoestische piano. Bij een akoestische piano komt het geluid overal vandaan. Dit ruime geluid wordt door de 8 speakers van de LX-708 ontzettend goed nagebootst, vanzelfsprekend is dat bij de 4 speakers van de LX-705 minder goed. Bovendien zijn de kasten van de LX-706 en LX-708 groter, waardoor er meer ruimte is voor die klank. Dit zorgt ervoor dat de tonen zich natuurlijker mengen en daardoor realistischer overkomen op de luisteraar.

Handige functies

Roland heeft in de LX 700-serie verschillende handige functies gebouwd. Zo kunt u uw digitale piano bijvoorbeeld gebruiken als Bluetooth speaker. Door Bluetooth kunt u ook gebruik maken van verschillende apps die u kunt koppelen aan uw Roland, deze helpen u bij het verbeteren van uw pianospel. Ook kunt u het klavier splitten, de zogenaamde dual mode, zodat u met twee mensen tegelijk kunt spelen. Verder kunt u onder andere de akoestiek aanpassen, zodat het lijkt alsof u in een concertzaal, kathedraal of studio speelt.

Bekijk hier ons gehele assortiment aan elektrische piano's.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum nee
Meegeleverde accessoires Handleiding, Roland Masterpieces muziekboek, adapter, hoofdtelefoonhaak
Gewicht 74,6 kg
Diepte 46,8 cm
Breedte 138,3 cm
Hoogte 103,8 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Roland
Garantie 10 jaar
Kleur bruin
Polyfonie 256
Opslag Intern, USB
Aansluitingen Hoofdtelefoon (jack en mini jack), Input (stereo mini jack), Output (L/Mono, R), USB-A, USB-B, Bluet
USB-audio ja
Opnamefunctie MIDI en Audio
Effecten Brilliance
Aantal klanken 324
Aantal toetsen 88
Toongenerator PureAcoustic Piano Modeling
Vermogen 2 x 25W + 2 x 5W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display OLED-display
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig
Artikelcode P043453