Vacatures

Student met tussenjaar (32-40 uur)

Muziekwereld – transport – magazijn – werkplaats

Heb je een tussenjaar of ga je begin volgend jaar weer beginnen aan een studie? Twijfel je nog tussen een studie of werken? Dan ben je op dit moment vast op zoek naar werk en wij bieden je een bijbaan waar je veel ervaring mee op kunt doen! Een eventuele nieuwe studie of verre reis is dan al een stuk makkelijker te financieren. Bovendien staat deze werkervaring goed op je cv.

Het betreft een uitvoerende en brede functie, die bestaat uit het ondersteunen van zowel ons magazijn, transportafdeling, alsook onze werkplaatsen. Je wordt aangestuurd door onze werkplaats chef. De ene dag help je onze magazijnbeheerder met het klaarzetten van alle online bestellingen, de volgende dag ga je een dagje mee op transport om verkochte instrumenten bij onze klanten af te leveren. Weer een andere dag ben je actief in onze werkplaatsen waar je kunt leren solderen, digitale piano’s bouwen, piano’s poetsen, of in onze werkplaats doe je de meer eenvoudigere werkzaamheden aan akoestische piano’s. Als allrounder kun je overal ingezet worden waar dat nodig is. Waarbij natuurlijk gekeken wordt of je geschikt bent voor de werkzaamheden.

Het doel van je werkzaamheden is het tevreden maken van onze klanten door mooie producten waar je aan werkt. Van belang is ook dat je een vrolijke noot bent binnen ons mooie team.


Taken en verantwoordelijkheden

Voor het magazijn:

 • Laden en lossen van containers.
 • Klantenorders klaarzetten.
 • Plaatsen van binnenkomende goederen.
 • Schoonhouden van het magazijn.

Voor het transport:

 • Als bijrijder transporteren van instrumenten naar klanten. Je begrijpt dat de communicatie naar klanten belangrijk is omdat jij de laatste handeling doet van de Oostendorp-klantervaring.
 • Klaarzetten van te transporteren goederen. Je begrijpt dat de administratie belangrijk is en producten administratief gezien goed in onze systemen moeten komen te staan.

In onze werkplaatsen:

 • Ondersteunen van de afdeling pianotechniek en de afdeling productie digitale piano’s.
 • Poetsen, schuren en spuiten van piano’s.
 • Allerhande voorkomende werkzaamheden.

 

Wat verwachten we van je?

 • Jij hebt een glimlach op je gezicht en blijft altijd positief en oplossingsgericht.
 • Je bent een actieve medewerker, iemand die zowel zelfstandig als in teamverband zijn werkzaamheden uit kan voeren.
 • Je bent nauwkeurig, houdt van op tijd komen en je kunt taakgericht werken.

 

Welke vaardigheden horen daarbij?

 • Klantgerichtheid.
 • Kwaliteitsgericht.
 • Initiatiefrijk.
 • Aanpakker en zelfstartend.
 • Energiek.
 • Vrolijk en humoristisch.

 

Wat bieden wij jou?

 • Onderdeel worden van het team van Oostendorp Muziek, dé toetsenspeciaalzaak van Nederland!
 • Een platte organisatie met korte lijnen, die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een gevarieerde en afwisselende baan. Altijd wat te doen en nooit saai.
 • Een prima salaris en jaarlijks een extraatje als doelstellingen worden behaald;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, welke vastgelegd zijn in de cao voor personeel werkzaam in de detailhandel in muziekinstrumenten en bladmuziek, pianostemmers en pianotechnici, waaronder een uitstekende pensioenregeling;
 • Met het hele team op vrijdagmiddag al borrelend het weekend inluiden.

 

Ben jij woonachtig binnen een straal van 30km en sta jij te popelen om in deze rol mee te bouwen aan het verdere succes van Oostendorp Muziek? Solliciteer dan snel door je cv en motivatie te sturen naar [email protected].


Werken bij Oostendorp Muziek

Oostendorp Muziek is in 1977 als familiebedrijf opgericht door Aalt Oostendorp. De eerste jaren werd het bedrijf in stand gehouden door, naast overdag de winkel te runnen, elke avond orgellessen te geven. Met hard werken, kwaliteit en klant altijd op de eerste plek te zetten, werd het fundament gelegd waarop Henk Oostendorp van 2001 tot heden het bedrijf verder heeft opgebouwd. De afgelopen jaren is de organisatie exponentieel gegroeid door verdere professionalisering van de bedrijfsvoering en het team. De komende jaren wordt dat verder voortgezet en worden nieuwe stappen gezet om de missie en visie te verwezenlijken. Gezonde groei is alleen mogelijk door het toevoegen van nieuwe toppers het ons team. Ben jij de topper die mee wil werken aan dit uitdagende avontuur?

Zowel in de winkel als online worden muziekinstrumenten verkocht, waarbij het bedrijf is gespecialiseerd in toetsinstrumenten, waaronder (digitale) piano’s, vleugels, keyboards en orgels. Naast de verkoop bieden zij verschillende diensten aan zoals elektronicareparaties, piano & vleugel revisies, pianostemmen, korte- en lange termijn verhuur en een transport- en verhuisdienst. Uniek is de lijn digitale en akoestische piano’s die onder private label in eigen werkplaats gemaakt worden. Private labels, brede dienstverlening, eigen werkplaatsen, heldere visie en het in dienst nemen van alleen de beste mensen, maakt Oostendorp Muziek onderscheidend in de markt.

De organisatie beschikt over een afdeling productie, ontwikkeling, logistiek/magazijn, planning, transport, werkplaats, administratie, verkoop, inkoop, klantenservice en (online) marketing. De laatste 15 jaar heeft het bedrijf een - voor deze branche - onstuimige groei doorgemaakt van 7 naar 40 medewerkers, waardoor ze ondertussen de nummer 2 van Nederland zijn in omvang. De afgelopen 4 jaar is het marktaandeel bijna verdubbeld. De ambitie is om deze groei de komende jaren in passend tempo voort te zetten.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een vertrouwde sfeer waarbij de nadruk op groei, verbetering en teamwerk ligt. Samen aanpakken en zoveel mogelijk werken volgens plan. Het hoofddoel is om de klanten boven verwachting te helpen. Onderling vertrouwen en goede communicatie zijn belangrijke ingrediënten waardoor doelstellingen worden gehaald. Het merk Oostendorp staat voor creativiteit, oplossingsgerichtheid en continu willen verbeteren. De missie is om iedereen het plezier van muziek maken te laten beleven, vandaar het credo ‘Beleef muziek!’. Oostendorp gelooft dat het maken van muziek de wereld verbetert.