Muzikale MeiMaand Voordeel tot wel 30% korting


Amadeus D510 WD B digitale piano

De Amadeus D510 is door ons ontwikkeld om iedere toetsenist een geweldig instrument te kunnen bieden voor de laagst mogelijke prijs. De Amadeus D510 heeft houten toetsen die een fijn en vertrouwd speelgevoel garanderen - een unieke kwaliteit in deze prijsklasse. En dat niet alleen! Er zit namelijk een flinke inruilgarantie op dit instrument. Lees meer over deze regeling onderaan de pagina.

Lees verder >
Voor 17:00 besteld, morgen al in huis!
€ 1.099,00
€ 699,00
Winkel Opgesteld Direct meenemen
Wezep Andere uitvoering Ja, mogelijk
Hilversum Ja, opgesteld Ja, mogelijk

Meer informatie

Beschikbare Varianten
Voordeelbundels
Profiteer van extra voordeel op accessoires met de voordeelbundels van Oostendorp Muziek. Voeg het hoofdproduct toe aan uw winkelmand en kies vervolgens tot 4 extra accessoires met korting! Deze aanbieding geldt uiteraard ook in onze winkel.
+ € 29,95
(u bespaart € 20,00)
+ € 69,95
(u bespaart € 9,05)
+ € 79,95
(u bespaart € 19,05)
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 119,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 64,95
(u bespaart € 10,00)
+ € 99,00
(u bespaart € 30,00)
+ € 89,00
(u bespaart € 10,00)
beleef
Amadeus D510 WD B digitale piano
Bekijk de video

Meer Informatie

De Amadeus D510 WD is een van de beste digitale piano’s voor zijn prijs. Naast deze eerlijke prijs heeft deze digitale piano een prachtige klank en een mooi design. De Amadeus D510 bevat houten toetsen voor een fijn en vertrouwd speelgevoel. Dat is uniek in deze prijsklasse.

Aantrekkelijke inruilgarantie

U krijgt bij aanschaf van de Amadeus D510 een inruilgarantie van maar liefst 3 jaar. Zo kunt u uw volledige aanschafbedrag terugkrijgen als u binnen 3 jaar een nieuwe piano koopt bij Oostendorp Muziek. Met deze regeling kunt u dus eigenlijk 3 jaar lang gratis spelen, zonder er iets extra's voor te doen. De regeling is geldig vanaf een aanschafbedrag van €1.500 (adviesprijs) en is niet te combineren met andere kortingen of acties.

Kwaliteit voor een gunstige prijs

De D510 BT is voorzien van hoogwaardige specificaties die u niet veel zult vinden in dit segment. Allereerst is de klank een van de speerpunten van deze digitale piano. Het geluid is helder en komt krachtig over dankzij het 2x 25 Watt speakersysteem. De klank wordt vastgehouden door een polyfonie van maar liefst 192 noten. Hierdoor heeft u geen problemen met wegvallende tonen. Deze piano is voorzien van klanken van hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit verschillen elektrisch piano’s, vleugels, orgels en meer! U kunt meerdere klanken tegelijkertijd inschakelen, dus bijvoorbeeld een vleugel met strings op de achtergrond.

Amadeus is een van onze eigen huismerken. Dit merk hebben wij ontwikkeld op basis van onze jarenlange expertise op het gebied van zowel akoestische als digitale piano’s. Het resultaat hiervan is een prachtige, betaalbare digitale piano. U betaalt namelijk niet voor de naam van het product, maar puur voor de klank. Bij de aanschaf van een Amadeus D510 WD heeft u daarom waar voor uw geld! 

Het klavier heeft 88 gewogen toetsen die aanslaggevoelig zijn. Hierdoor speelt deze digitale piano op een vergelijkbare wijze als een akoestische. Aanslaggevoelige en gewogen toetsen zijn cruciaal bij het aanleren van de juiste techniek om piano te kunnen spelen.

Handige functies

Naast een prachtig geluid en realistisch gevoel heeft deze digitale piano verschillende handige functies, zoals een ingebouwd metronoom en een MP3 afspeelfunctie via een USB-aansluiting. Ook is de Amadeus D510 WD voorzien van Bluetooth audio. U kunt hiermee via uw telefoon muziek streamen naar de speakers van de digitale piano. Speel zo mee met uw favoriete nummers! Download hier de handleiding van de Amadeus D510

Meer weten?

Wilt u een Amadeus D510 zelf proberen? U bent van harte welkom in onze showroom voor een gratis en persoonlijk adviesgesprek. Bekijk hier het volledige assortiment elektrische piano's.

Lees verder >

Productspecificaties

Meer informatie
Opgesteld in Hilversum ja
Meegeleverde accessoires Handleiding (digitaal), stroomsnoer, USB Kabel
Diepte 44,0 cm
Breedte 138,5 cm
Hoogte 85,5 cm
Productstatus Nieuw
Opgesteld in Wezep nee
Merk Amadeus
Garantie 3 jaar
Kleur zwart
Polyfonie 192
Opslag Intern
Aansluitingen MIDI IN/OUT, HEADPHONES (2x), USB to HOST/DEVICE, Bluetooth
USB-audio ja
Effecten reverb, chorus
Omschrijving klanken Grand Piano 1 en 2, E Piano 1 en 2, Harpichord, Vibraphone, Organ en Strings
Aantal klanken 357
Aantal toetsen 88
Vermogen 2 x 25W
Ingebouwde speakers ja
Touchscreen nee
Soort display geen
Afsluitbaar ja
Pedalen 3
Klavier Gewogen en aanslaggevoelig
Artikelcode P044385